CES 2012: Bemutatkozott a Toshiba új Portégé M930-as noteszgépe

2012. január 13.
1.7501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az idei Consumer Electronic Show-n a Toshiba egy új fejlesztésű hordozható gépét állította reflektorfénybe.
Advertisement

A frissen beharangozott noteszgép a gyártó Portégé családjának legfiatalabb tagja, ami az üzletek kínálatában Toshiba Portégé M930-as típusjelzéssel fog felbukkanni. A cég újdonsága a mai divatot követve nem csak hagyományos notebookként, hanem a különleges kialakítású kijelzőzsanérnak köszönhetően táblagépként is használható. A laptop 1,9 kilogrammos súllyal rendelkezik, a vastagsága pedig 27,9 milliméter.

A rendszer egy 13,3 inches szélesvásznú érintőkijelzővel van tervezve, amit az 1280 X 800-as natív felbontás jellemez. A képernyő keretéből persze nem hiányzik a ma már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera és mikrofon páros sem. A Toshiba Portégé Z930 az Intel közelebbről meg nem nevezett Core i5-ös Sandy Bridge központi feldolgozójával van felvértezve, ami mellé egy 4 GB RAM-mal feltöltött DDR3-as memóriarendszert társítottak a tervezők.

Az adatok tárolásáról egy 256 GB kapacitású szilárdtest-meghajtó (SSD) gondoskodik, a hálózati eszközök listáján pedig egy egyelőre ismeretlen típusú Ethernet kontroller, és egy WiFi modul szerepel. A notebook kínálatában megtalálható még a teljes méretű Secure Digital kártyaolvasó, a HDMI kimenet, illetve az USB, az RJ-45 LAN, valamint az integrált audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozói.

Az új Toshiba Portégé M930 további technikai specifikációjáról sajnos nem érkezett információ, így ezek mellett persze az sem meglepő, hogy a várható megjelenési idejét és árát is homály fedi.


CES 2012: Bemutatkozott a Toshiba új Portégé M930-as noteszgépe - 2. kép

Advertisement
2 hozzászólás

Vendég

10 éve, 2 hónapja és 22 napja

Uhh tényleg az a csuklótámasz nélküli írás érdekes lehet...

válasz erre

Matteo_GS

10 éve, 2 hónapja és 22 napja

jaja...nehéz, vastag, csuklótámasz hiányában fura lehet gépelni a billentyűzettel...

kissé retro a gép...felidézi bennem a Tablet PC-s időket...Windows XP lenne rajta, simán visszaküldhetnénk az időben

válasz erre
Advertisement
Minden hír, videó és cikk
CES 2012
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt