CES 2012: A Lenovo bemutatta új A720-as egybeépített PC-jét

2012. január 11.
2.1921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Lenovo az IdeaPad Yoga mellett a CES-en egy asztali gépét is reflektorfénybe állította, név szerint a Lenovo IdeaCentre A720-at.

A frissen beharangozott újdonság az egybeépített gépek piacát támadja, és a külső kialakítása követi a kategóriájánál már megszokott helytakarékos megoldást, vagyis a számítógép komplett konfigurációját már maga a monitor tartalmazza. A Lenovo tervezőit szemmel láthatóan nagyon foglalkoztatja mostanság az elforgatható kijelzők esete, ugyanis az új IdeaCentre PC különlegessége, hogy a kijelző dőlését -5 és 90 fok között lehet állítani.

A rendszer egy 27 inches, 16:9-es képaránnyal tervezett érintőképernyő köré épül, ami már teljes pompájában képes visszaadni a HD képeket és videotartalmakat, ugyanis az 1920 X 1080-as natív felbontással rendelkezik. A kijelző körül a ma már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera 720p-s felbontású változata, egy mikrofon, valamint a hangszórórendszer kapott helyet, ami már a Dolby Home Theatre V4 technológiát is támogatja.

A további technikai részletekről meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott a gyártó, annyi mindenesetre kiderült, hogy a Lenovo IdeaCentre számítási teljesítményét az Intel különféle Core központi feldolgozói biztosítják, míg a képi megjelenítésért az nVidia meg nem nevezett GeForce rendszere felel, adattárolónak pedig egy 1 TB-os hagyományos merevlemez lett beépítve.

Az újonnan bemutatott Lenovo IdeaCentre A720 megjelenésére 2012 első felében számíthatunk, az árcéduláján pedig 1014 euró körüli összeg lesz feltüntetve.
5 hozzászólás

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 1 napja

Ennyiért elég drága játékszer...

válasz erre

marco

13 éve, 4 hónapja és 1 napja

Igen csinos jószág!meglepett smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 1 napja

Ez a full hd, 27 inch nagyon adja!mosolygó smiley

válasz erre

Braddock

13 éve, 4 hónapja és 1 napja

Elég tutin néz ki!

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 1 napja

Elég drága de ez egy gyönyörű cucc. Nagyon jól mutatna az asztalomonmosolygó smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
CES 2012
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja