CES 2011: A Razer bejelentette új Switchblade mobil PC prototípusát

2011. január 07.
2.8141
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A mai napon a Razer, a világ vezető, csúcskategóriás, nagy pontosságú játékperiféria márkája bejelentette egy, az Intel Atom processzoron alapuló koncepcióterv fejlesztését, mely a hagyományos asztali PC játékélményét hordozható formába önti.

Az új, "Razer Switchblade" kódnevű, Intel Atom processzorral hajtott koncepciómodell jellegzetes színt hoz a gaming világba, a hagyományos egér és billentyűzet interfészt helyettesítő ultraérzékeny, multitouch kijelzője, dinamikus, tapintásérzékeny billentyűzete és intelligens felhasználói felülete révén.

Ez utóbbi menet közben alkalmazkodik a beállításokhoz és a billentyűzet-kiosztáshoz a játéktartalom és a felhasználói igények alapján.

A Razer Switchblade koncepciót az alapjaitól kezdve a Razer tervezői és mérnökei az Intellel együttműködve építették fel, és mindvégig arra összpontosítottak, hogy a PC-s játékok széles választéka maximális felhasználói élmény mellett váljon játszhatóvá egy hordozható eszközön.

"A hordozható PC-s játékokkal eddig a legnagyobb probléma az volt, hogy az egér és billentyűzet használatának élményét senki sem tudta visszaadni egy kisméretű, hordozható eszközben." - nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer vezérigazgatója és kreatív igazgatója. "A kijelző és az adaptív, menet közben változtatható irányítás egyesítésével elértük, hogy a teljes, tapintásérzékeny billentyűzetet megtartsuk egy miniatűr számítógépen, miközben értékes területet spórolunk meg a képernyőn."

"A PC-n történő játék gazdag 3D grafikája, nagyfelbontású videói és élethű animációi révén még mindig vonzza az újításokat." - mondta Brad Graff, az Intel Ultra Mobility csoportjának játékplatformokért felelős igazgatója. "Az Intel Atom processzor a Razer játékmegoldások terén szerzett tapasztalatával kombinálva lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hordozható eszközökben is maximális játékélményben lehessen részük."

"Az emberi interfész eszközök területén már meglévő tapasztalatainkat alapul véve az egér- és billentyűzethasználat következő szintre történő emelése egy természetes lépés volt részünkről." - folytatja Min-Liang Tan. "A Razer nem csak arról szól, hogy innovációkat valósítunk meg a PC-re, de arról is, hogy olyan termékeket alkossunk, melyek megváltoztatják azt, ahogyan a jövőben játszunk. A Razer Switchblade egy ilyen termék."

A Razer Switchblade koncepcióról
A Razer Switchblade koncepció áttörés a hordozható játékeszközök piacán, mely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy útközben is anélkül játszhassanak, hogy feladnák az asztali rendszereken megszokott pontosságot és irányíthatóságot. Többérintéses technológiát (multi touch) támogató, 7 hüvelykes kijelzője, és innovatív, tapintásérzékeny dinamikus billentyűzete révén a Razer Switchblade koncepció a legteljesebb asztali játékélményt nyújtja egy netbook méretű megoldásban.


CES 2011: A Razer bejelentette új Switchblade mobil PC prototípusát - 2. kép



CES 2011: A Razer bejelentette új Switchblade mobil PC prototípusát - 3. kép

8 hozzászólás

Aj Styles

14 éve, 4 hónapja és 12 napja

RED írta:
Ha jól emlékszek, akkor a Sharp volt az elkövető, de nem 100, és persze csak prototípusokról van szó. mosolygó smiley
oksa köszi, hát reméljük minnél hamarabb kihozzák, hogy majd minden ember +d-s szemüvegekbe járkájonnyelvnyújtó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 4 hónapja és 12 napja

[Tiltott felhasználó!]

Aj Styles

14 éve, 4 hónapja és 12 napja

RED írta:
Már megoldották mobilnál is a 3D-t. kacsintó smiley
hát akk erre rákeresek mert kiváncsi vagyok rá. Még nem hallottam róla. Viszont köszi az infót most meginn okosabb lettemröhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 4 hónapja és 12 napja

[Tiltott felhasználó!]

Aj Styles

14 éve, 4 hónapja és 12 napja

kiváncsi leszek 5 év mulva mik lesznek az ujítások az elektronikai cuccokon. Pl:. egy mobil majd 3D-és képernyővel fog rendelkezni vagy mi:???röhögő smiley

válasz erre

lacyboy

14 éve, 4 hónapja és 12 napja

Nagyon bejön ez a laptop kiváncsi leszek mennyiért árulják majd

válasz erre

Aj Styles

14 éve, 4 hónapja és 13 napja

egyre luxusabbak a játékok ismosolygó smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 13 napja

Azta***** de brutális cucc!!!!

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
CES 2011
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja