Celebrity Sports Showdown: Az EA Freestyle újabb casual agymenése

2008. augusztus 14.
1.8941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Nintendo Wii már jelenleg is egy komplett egészségcenter, de még tudják fokozni újabb és újabb őrültségekkel.

Szinte már kizárólag csak sportolni járulunk majd a Nintendo forradalma elé. Először jött a Wii Sports, majd a Wii Fit, ezután a Big Beach Sports érkezett, az idei E3-on pedig bemutatták a Wii Sports Resort-ot. Szép kis lista ez már így is, ám az Electronic Arts jött és megkoronázta a halmot, feltehetően a kicsi a rakás felkiáltás üvöltése közepette.

Volt szerencséje ugyanis az amerikai mammutnak bejelentenie a legújabb sportos témájú anyagot, amely a nem is olyan régen alapított Freestyle label alatt ölt végső formát, még valamikor idén télen. Témájában és stílusában ugyan szinte semmiben sem fog különbözni társaitól, egyetlen fontos összetevőt leszámítva..., a világsztárokat.

A Celebrity Sports Showdown bizony ismert, ünnepelt, körülrajongott világsztárokat vonultat fel a pályán, akik egymásnak esve bizonygathatják, hogy ki a király a pályán. A celebek (ez a szó valami elképesztően bosszantó számomra) a nemzetközi popkultúra jeles képviselői közül, valamint a sportéletből csatlakoznak néhányan a legújabb party őrülethez.

Szám szerint 12 kültéri sportban (Beach Volleyball, Inner-Tubing, Wild Water Canoeing, Hurdle Derby, Slalom Showdown, Cliff Hangers, Smash Badminton, Rapid Fire Archery, Joust Duel, Curling, Arena Dodgeball, Air Racers) jeleskedhetünk majd és már bizonyára mindenkit szétvet a kíváncsiság, hogy kik vigyorognak majd a karakterválasztóképernyőn.

A választ is szállítjuk, íme néhányan, a teljesség igénye nélkül: Fergie, Avril Lavigne, LeAnn Rimes, Keith Urban, Nelly Furtado, Paul Pierce, Mia Hamm, Kristi Yamaguchi, Reggie Bush és Sugar Ray Leonard.

Túl könnyelmű voltam, lehet, hogy ez lenne a teljes bagázs? Nem tudjuk, de az már hivatalosan megerősített tény, hogy ők biztosan benne lesznek az idén érkező party játékban, mint választható karakterek. Képek is érkeztek dögivel. Ugorjatok egy fejest a képtárba, felmérni az állapotokat.

Mi már most szólunk, ez ismét vinni fogja majd a pálmát. Prognosztizálunk egy UK top 20-as élen nyitást...


Celebrity Sports Showdown: Az EA Freestyle újabb casual agymenése - 2. kép


Celebrity Sports Showdown: Az EA Freestyle újabb casual agymenése - 3. kép


Celebrity Sports Showdown: Az EA Freestyle újabb casual agymenése - 4. kép


Celebrity Sports Showdown: Az EA Freestyle újabb casual agymenése - 5. kép


Celebrity Sports Showdown: Az EA Freestyle újabb casual agymenése - 6. kép


Celebrity Sports Showdown: Az EA Freestyle újabb casual agymenése - 7. kép


Celebrity Sports Showdown: Az EA Freestyle újabb casual agymenése - 8. kép


Celebrity Sports Showdown: Az EA Freestyle újabb casual agymenése - 9. kép


Celebrity Sports Showdown: Az EA Freestyle újabb casual agymenése - 10. kép


Celebrity Sports Showdown: Az EA Freestyle újabb casual agymenése - 11. kép...és lám, megszületett az új tinikedvenc..., Ryo san, azért csak finoman, fiatalkorúak is olvassák a fórumunkat... :D
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljanurbanu profiljamarco profilja