Célba ért a Kickstarteres Leisure Suit Larry remake

2012. április 26.
1.7121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A megannyi év elteltével is változatlanul kanos nőfaló projektje hivatalosan is a Kickstarter révjébe ért a maga összekuporgatott 500,000 dollárjával.

Reménytelenül szerelmes Larry-nk randiguruja (avagy megalkotója), Al Lowe most bizonyára roppant mód örül, hiszen eme cikk megírásáig bezárólag nem kevesebb, mint 520,000 dollárt tudhat a Leisure Suit Larry remake kasszájában - húszezer dollárral többet, mint amennyi feltétlenül szükséges a projekt belökéséhez.

A Replay Games tavaly októberben határozott úgy, hogy miután egy kiadóval sem sikerült zöld ágra vergődni a játék érdekében, a fejlesztők Al Lowe vezetésével a Kickstarterhöz fordulnak segítségért... ami - mint azt a mellékelt ábra is mutatja - végül nem maradt el.

Még 6 napig gyűjtögetheti zsetonjait a Replay Games, és őszintén reméljük, hogy a pénzzel takarékosan bánnak majd és futja belőle néhány khm... óvszerre Larry-nek. Bár a szerencséjét ismerve talán elég lesz egy is.

A projekt Kickstarteres oldalát ITT leshetitek meg.

Al Lowe a hónap elején elárulta, hogy nem zárkózik el az új Leisure Suit Larry részek gondolatától sem, ám leszögezte, hogy erre csakis akkor kerülhet sor, "ha a remake-re van kereslet".
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 7 napja

Kiralysag, orulok hogy sikerult nekik jo jatek lesz

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 napja

Hatalmas game volt még Amigás korszakomban, szívesen végigcsajozok megint pár éjszakát vele!mosolygó smiley

válasz erre
Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards (remake)
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja