CeBIT 2013: Három új LGA1150-es alaplap a Biostar standján

2013. március 08.
2.7041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az ASRock után a CeBIT 2013 alatt a Biostar is kiállította legfrissebb fejlesztésű alaplapjait, amik már az új LGA1150-es CPU foglalattal gördültek le a gyártósorról, viszont a gyártó nem aprózta el a dolgot, mivel rögtön három modelljét is közszemlére tette.

A trió legerősebb tagja kétség kívül a Biostar HiFi-Z87X 3D, ami a processzorhoz már egy 12 fázisú VRM-et kínál, míg a videokártyák telepítéséhez két darab PCI Express 3.0 x16, és egy PCI Express 2.0 x16 slotot vonultat fel. A felhozatalban emellett még szerepel két darab 1x-es PCI Express és négy darab DDR3-as aljzat, na és persze a Gigabit Ethernet kontrollerről, a Puro HiFi technológiával kiegészített audiorendszerről, valamint az USB 3.0 csatlakozási lehetőségről sem kell lemondanunk.

A HiFi-H87S3+ jelzéssel ellátott microATX-es modell egy négyfázisú VRM rendszerrel érkezik, emellett PCI Express 3.0 sínből is csak egyetlen darabot kínál. A nyomtatott áramkörön még helyet kapott két darab 1x-es PCI Express és egy hagyományos PCI foglalat, amit négy darab DDR3-as aljzat, valamint az előbbi társánál említett Gigabites Ethernet, HD audiorendszer, valamint USB 3.0 konnektor egészít ki.

A Biostar HiFi-B85S2 karcsúsított ATX formátummal lett megálmodva, a videokártyáknak pedig egy 3.0-ás és egy 2.0-ás PCI Express aljzatot kínál. Az esetleges további bővítőkártyáknak két darab hagyományos PCI és két darab 1x-es PCI Express foglalat biztosít beépítési lehetőséget, míg DDR3-as slotból szintén két darab van jelen. A Puro HiFi audiorendszer, a Gigabit kontroller és az USB 3.0 konnektor természetesen ez esetben sem maradhat el.

Az új Biostar HiFi-Z87X 3D, HiFi-H87S3+ és HiFi-B85S2 várható megjelenési idejéről és áráról egyelőre nem érkezett információ.
1 hozzászólás

csirkee

12 éve, 6 napja

Jézus de durván néz ki meglepett smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
CeBIT 2013
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profiljaManiac profilja