CeBIT 2013: Egybeépített gamer PC-vel újított az MSI

2013. március 06.
2.6021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A frissen elrajtolt CeBIT 2013 expón a Micro Star International első körben egy friss fejlesztésű egybeépített számítógépéről rántotta le a leplet, az MSI AG2712-ről.

A most bemutatkozó újdonság felépítése követi a kategóriájánál már jól bevált sémát, vagyis a gép komplett konfigurációját már maga a monitor tartalmazza, érdekessége pedig, hogy a gyártó kifejezetten a gamer felhasználókat célozza meg vele. A PC egy 27 inches, hagyományos kijelzővel gördült le a gyártósorról, ami már nem meglepő módon az 1920 X 1080-as teljes HD felbontást kínálja, viszont a hírek szerint az opciók között szerepelni fog az azonos specifikációkkal megáldott tízpontos érintőpanel is.

A Windows 8-at futtató MSI AG2712 burkolata alatt az Intel közelebbről meg nem nevezett, harmadik generációs Core i5 vagy Core i7-es központi feldolgozói kapnak helyet, míg a játékok megfelelő teljesítményét az nVidia GeForce GTX 670MX grafikus vezérlője biztosítja. A rendelkezésre álló rendszermemória mennyiségéről, valamint a háttértárolók kapacitásáról a gyártó nem közölt részleteket.

A számítógép felhozatalából persze nem hiányzik a több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó, a HDMI és D-Sub VGA konnektorok, valamint a legújabb generációs USB 3.0-ás csatlakozási lehetőségek sem. Az új MSI AG2712 várható megjelenési idejéről és áráról egyelőre nem érkezett információ.
3 hozzászólás

marco

12 éve, 1 hónapja és 1 napja

Elég erős cumó az biztos. Kíváncsi leszek az árra, de bőven a félmillió fölé gondolom én is...

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 1 napja

Hardverileg kegyetlenül erős!

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 1 napja

Elég ütős masina, gondolom a 600-700 ezres árat fogják vele belőni.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
CeBIT 2013
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaBotyi profiljaKisember001 profiljamarco profiljatotyak profilja