CeBIT 2010: Az Asus bemutatta új PL30JT noteszgépét

2010. március 05.
1.9181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Szemmel láthatóan az Asus kifogyhatatlan készletekkel rendelkezik újdonságokból, ugyanis a CeBIT-en ezúttal egy friss fejlesztésű hordozható gépe került reflektor fénybe, amivel a gyártó az üzleti szegmenst célozza meg.

A cég új noteszgépe Asus PL30JT típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában. Az újdonság hordozhatóságára nem lehet panasz, mivel a gép mindössze 1,7 kilogrammos súllyal dicsekedhet, és egy 13,3 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami az 1366 X 768-as natív felbontást képes kezelni.

Az Asus PL30JT az Intel HM55-ös chipkészlet köré épül, és az Intel 1,06GHz-es Core i5 520UM központi feldolgozójával van felvértezve (Turbo Boost-al üzemelhet 1,86GHz-en is), ami mellé egy 4GB 1066MHz-es RAM-al feltöltött DDR3-as memóriarendszer társul. A képi megjelenítésért az 1GB VRAM-al ellátott nVidia GeForce 310M grafikus gyorsító felel. Az adattárolók kínálatában 5400RPM fordulatszámú hagyományos merevlemezek 640GB-os, 7200RPM-es modellek pedig 500GB-os tárolókapacitásig szerepelnek, optikai meghajtót viszont csak opcionális külső egységként lehet használni.

A laptop hálózati rendszeréről sajnos semmilyen részleteket nem árult el a cég. A konfiguráció már rendelkezik az Asus Turbo33 névre keresztelt technológiával, ami a hivatalos adatok szerint nem kevesebb, mint 33%-os teljesítménynövekedést képes biztosítani. Konfigurációtól és használattól függően a gép standard akkumulátora, akár tíz órán keresztül is üzemben tarthatja a notebookot. Az új Asus PL30JT várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt információt.
5 hozzászólás

Tibit

15 éve, 4 hónapja és 5 napja

RED írta:
Rossz a kérdés Tibi, de most a nemzetközi laptop vásárlás után ezt is megtanítom! röhögő smiley A kérdés nem "mi más", hanem ki más! Hát én! röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley Hidd el ez nekem ez pont jó lenne, h szaladgálás közbe a kis dolgaimat lerendezzem vele, és nem játszanák rajta (csak néha-néha). röhögő smiley
röhögő smiley Öröm veled tanulni! kacsintó smiley röhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 4 hónapja és 5 napja

[Tiltott felhasználó!]

Tibit

15 éve, 4 hónapja és 5 napja

De játékon kívül mi más használná ki azt a sok energiát ami benne lakozik? mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 4 hónapja és 5 napja

[Tiltott felhasználó!]

Tibit

15 éve, 4 hónapja és 5 napja

Szééép! Nem tudom, hogyan sikerült egy ilyen kicsi gépbe ennyire erős konfigot belepakolni. Megjegyzem, szerintem feleslegesen! 13,3" mire jó? Arra biztos nem, hogy kihasználd egy ilyen erős gép erejét. Aki játszani akar a notijám, az 15-16" alatt nem vesz notit.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
CeBIT 2010
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja