CeBIT 2010: Az Acer felfedte a Timeline 1820PT indulóárát

2010. március 05.
1.9521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A sokak által régóta várt Acer Aspire Timeline 1820PT típusjelzésű hordozható gép sajnos még mindig nem jelent meg a boltok polcain, de a jelenleg is zajló CeBIT kiállításon a gyártó kiállította, és szerencsére már az európai piacra szánt modell indulóárát is tudatta az érdeklődőkkel.

A noteszgép egy 11,6 inches szélesvásznú, több érintés kezelésére is alkalmas kijelzővel van felszerelve, ami változattól függően az 1024 X 600-as vagy az 1366 X 768-as natív felbontást képes kezelni.

A képernyő keretéből természetesen nem hiányzik a Crystal Eye webkamera, valamint a mikrofon sem, az elforgatható kialakításának köszönhetően pedig a gép használható akár tábla számítógépként is. Az Acer Aspire Timeline 1820PT-t a gyártó az Intel Pentium Dual Core és Core 2 Duo központi feldolgozók különböző változataival kínálja, amik mellé egy 4GB RAM-al feltöltött memóriarendszer párosul. A képi megjelenítésért az integrált Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD grafikus processzor gondoskodik, az adattárolók választékában pedig hagyományos merevlemezek 160GB-os, 250GB-os és 320GB-os tárolókapacitással képviseltetik magukat.

A hordozható gép hálózati rendszerét egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy WiFi modul és egy Bluetooth 2.1 adapter alkotja. A noteszgép felszereltségéből természetesen nem hiányzik még az 5 az 1-ben kártyaolvasó, valamint a HDMI kimenet sem. Az újdonságot egy előtelepített Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel szállítja a gyártó. Az Acer Aspire Timeline 1820PT várható megjelenési ideje sajnos továbbra is ismeretlen, de a cég elmondása szerint az alapmodell 599 eurós áron lesz beszerezhető.
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
CeBIT 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja