CeBIT 2010: A Giada bemutatta az ION 2-vel épített nettop PC-jét

2010. március 07.
2.0391
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A nettop rendszerek népszerűsége szemmel láthatóan növekvőben van, ugyanis egyre több gyártó mutatja be a saját kisméretű asztali számítógépét, és a CeBIT 2010-en a hazánkban még viszonylag ismeretlen Giada is kiállította a saját megoldását.

A gyártó új fejlesztésű mini PC-je Giada Cube-N7DT típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és különlegessége, hogy már az nVidia legújabb generációs ION 2 platformjával tervezték a mérnökök, ami mellé az Intel Atom processzorát társították.

Az új Giada Cube-N7DT borítása alatt a fent említett Intel központ feldolgozó dupla magos, 1,66GHz-es Atom D510-es változata található, a DDR3-as memóriarendszer pedig 2GB RAM-al van feltöltve, ami szükség esetén 4GB-ig bővíthető. A képi megjelenítésért az integrált nVidia GeForce GT218-as grafikus processzor felel, aminek köszönhetően a számítógép már rendelkezik teljes körű DirectX 10.1 támogatással, és természetesen az 1080p felbontású HD videotartalmak lejátszásával is könnyedén elboldogul. Az adatok tárolásáról egy 320GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik (maximális kiépítésben), de a konfigurációból nem hiányzik a DVD Super Multi optikai meghajtó sem.

A nettop hálózati rendszerét egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul és egy Bluetooth adapter alkotja. A különféle kijelzőknek egy DVI és egy HDMI kimenet kínál csatlakozási lehetőséget, de a portok választékában persze szerepel az USB és az SPDIF konnektor is. A gép felszereltségben megtalálható még a több formátumot kezelő kártyaolvasó és a TV tuner kártya. Az új Giada Cube-N7DT várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
CeBIT 2010
legutóbbi hozzászólások
 
Xelosz profiljamarco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja