CD-n és bakeliten is megjelenhetnek az Absolver zenéi

2017. szeptember 13.
4.0521
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sokan az egekig magasztalták, mások szerint azonban fabatkát sem ért, de az biztos, hogy a Sloclap által megalkotott Absolver valami különlegeset hozott a piacra, amit mi sem bizonyít jobban más, minthogy zenéit hamarosan külön hanghordozón is beszerezhetjük.

A készítők ugyanis bejelentették, hogy a Laced Records közbenjárásával nemsokára dupla bakeliten és CD-n is megjelenhetnek az Absolver bunyói alatt hallható dallamok, amelyeket RZA, az ismert rap producer és előadó készített a játékhoz.

A különleges hangulatú ambient tételek egyébiránt megfelelő csomagolást is kapnak majd, ezáltal egy Niklas Akerblad által készített borító és művészeti rajzok díszítik mindkét kiadványt. Alant gyönyörködhettek egyet bennük közvetetten:

CD-n és bakeliten is megjelenhetnek az Absolver zenéi - 2. kép


CD-n és bakeliten is megjelenhetnek az Absolver zenéi - 3. kép


CD-n és bakeliten is megjelenhetnek az Absolver zenéi - 4. kép


CD-n és bakeliten is megjelenhetnek az Absolver zenéi - 5. kép


CD-n és bakeliten is megjelenhetnek az Absolver zenéi - 6. kép

2 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 4 napja

Lövésem nincs mi ez a játék, a zenéit sem ismerem, de a bakelit valahogy nagyon eltalálta a szívemet, imádom, amikor valami itt a modern időkben bakelitre kerül.

válasz erre

Tommy

10 hónapja, 4 napja

Eddig sem néztem rá ezután sem fogok...

válasz erre
Absolver
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljaWickedSick profiljaHellblade profiljaWarriorAutobot profiljaBaresz Baresz profiljagery1113 profiljaLaci721 profilja