Casual fokozat érkezik a ModNation Racers-hez

2010. július 14.
1.8561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony nagyon komoly reményeket fűzött indulása előtt a ModNation Racers-hez, elsősorban talán azért, mert a játék a LittleBigPlanet sikerét kívánta volna meglovagolni, ám hamar kiderült, hogy nem lehet minden olyan játékot lenyomni a fanatikusok torkán, amelyik az alkotásra és a megosztásra épül, a játékélmény pedig erősen hiányos.

Márpedig az ModNation Racers ilyen lett, nem volt rossz, de jó pedig végképp nem, így az illetékesek próbálkoznak, keményen tepernek ahhoz, hogy legalább utólag egy kicsit is jobbá tegyék a készterméket.

Feltehetően ennek a hadjáratnak a része lesz az a frissítés, amely egy új nehézségi fokozatot kíván hozzáadni az alapokhoz. Bár maga a program nem volt egy izzasztó darab, az ellenfelek túlzott csalása miatt minden bizonnyal ráfér majd a casual szint egyes játékosokra, akik elsősorban az agresszív versenytársaktól kaptak hőhullámokat a versenyek alatt. A sebtapasz érkezési idejéről nem írtak nekünk a hivatalos PlayStation blogon, de a Sony megígérte még, hogy a jövőben számtalan ilyen update érkezik még a United Front Games versenyéhez, elsősorban a rajongók kéréseit figyelembe véve.
ModNation Racers-hez, elsősorban talán azért, mert a játék a LittleBigPlanet sikerét kívánta volna meglovagolni, ám hamar kiderült, hogy nem lehet minden olyan játékot lenyomni a fanatikusok torkán, amelyik az alkotásra és a megosztásra épül, a játékélmény pedig erősen hiányos.'>
nincs még hozzászólás

ModNation Racers
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja