Castlevania: Order Of Ecclesia: Videó mustra

2008. július 25.
2.6911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Konami idén folytatni kívánja a Castlevania: Dawn Of Sorrow és a Castlevania: Portrait Of Ruin sikersorozatát a Castlevania: Order Of Ecclesia-val, amely ezúttal is kizálólag a Nintendo marokkonzolján érkezik, Japánban még idén októberben.

Dracula ismét rossz fát tett a tűzre, akit hősnőnk segítségével pakolhatunk el láb alól..., illetve tehetünk arra egy újabb kísérletet. Az Order Of Ecclesia öregbíti a hagyományokat és a megszokott, kétdimenziós, side scrolling gamplay-t prezentálja majd.

A friss kalandban külső lokációkat is látogathatunk, a dzungeltől az óceánig, valamint a Wi-Fi kapcsolaton keresztül egymással is mérkőzhetnek majd a játékosok. Beszéltünk ezekről nem is olyan régen, így ezek már ismert tények számotokra, viszont van új alatt. Egy videó bemutató, amely többet árulhat el ezer szónál.

Hangulatos, pofás, hozza az elvárt formáját, klasszikus platformer, a klasszikus tálalással. A régi veteránok kötelező jelleggel gyűjtik be ezt a példányt, az újoncok pedig, ha ebbe belehabarodnak, biztosan visszanyúlnak az előző két epizódért is. A Castlevania-t vagy szélsőségesen bálványozza valaki, vagy egész életében elsétál mellette. Én nem tagadom, az utóbbiak táborát gazdagítom. Talán egy szép napom bepótolom a mulasztást.

Japánon kívüli, pontos érkezési dátumról egyelőre nem tudunk. Majd kiderül ez is hamarosan. Most pedig adjatok az élvezeteknek.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja