Castlevania Judgement: TGS 08 Gameplay

2008. október 13.
2.7311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Konami jövőre érkező Castlevania-ja egy hatalmas űrt fog befoltozni a Nintendo Wii jelenlegi felhozatalában, hiszen a nagy N üdvöskéje igencsak szűkölködik a verekedős játékokban.

A Castlevania ezúttal a megszokott műfajából kilépve, egy vérbeli, árkád stílusú adok-kapokra invitálja az arra kapható játékosokat. Egy rakatnyi állóképen vagyunk már túl, most jöjjön valami elevenebb, nézzünk bele, hogy miként fest a cím mozgásban. Gyakorlatilag teljes mértékben azt nyújtja, amit vártunk tőle.

Ha mindenáron skatulyába szeretnénk nyomorgatni, akkor a Soul Calibur mellé passzintanánk, mert mind a játékmenetet, mind pedig grafikai megközelítést véve alapul, nagyon hasonlatos, a Namco Bandai immáron öt epizódot is megélt franchise-ához. A Catlevania Judgement a sorozatból jól ismert körülményekkel, valamint helyszínekkel és szereplőkkel jelentkezik, csak ezúttal szemtől-szemben kell az arénákban igazságot szolgáltatnunk. Trailer nem, de egy kamerás gameplay azért bepottyant a Tokyo Game Show-ról.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2008
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaManiac profilja