Castlevania Judgement: GC 08 Videó

2008. augusztus 22.
2.4101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Castlevania cím hallatán sokaknak csillan fel a szeme, az egyik legismertebb akció, platform játék a konzolok történetében.

A Drakulás téma hálásnak bizonyult, milliók rajongják körbe a sorozatot a mai napig. Voltak nagyon betalálós és kevésbé jól sikerült részek, de a brand töretlenül robog előre. Hamarosan érkezik a Nintendo DS exkluzív Castlevania: Order Of Ecclesia, majd valamikor jövőre követi őt a sorban a Nintendo Wii-re fejlesztett Catlevania Judgement.

Ez utóbbi viszont nagyon is rendhagyó epizód lesz. A Judgement-ben nem oldalra scrollozunk a képernyőn és még csak nem is térben kalandozunk a végeláthatatlannak tűnő kastélyok és dungeon-ök sokaságában, hanem ringbe szállunk, face to face. Ahogyan azt tesszük például a Tekken-ben, vagy a Soul Calibur-ben. Egy belevaló bunyós anyagot faragtak a srácok a Konaminál a Castlevania univerzum alapjaira építve. Most először mozgásban is megtekinthető..., ez jószerivel kihagyhatatlan cím lesz, bár a döntés joga a kezetekben lesz. Mi segítünk meghozni azt...

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
nincs még hozzászólás

Minden hír, videó és cikk
GC 08
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja