CastleStorm: A Zen Studios legújabb platformere

2012. május 31.
1.6811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igencsak aktív manapság a Zen Studios csapata, akik nem is olyan régen jelentették be KickBeat című PlayStation Vitás alkotásukat, a mai napra virradóra pedig egy újabb címmel örvendeztettek meg minket a CastleStorm név alatt.

A játék kizárólag digitális formában lesz elérhető még valamikor az idei esztendőben, a hivatalos megnevezés szerint pedig egy olyan platformer várható képében, amely a klasszikus 2D-s formulát egy fizika-központú, a rombolásra kiélezett játékmenettel társítja.

A játékosoknak természetesen nem csak pusztításra lesz alkalmuk, hiszen valós idejű stratégia elemek mellett lehetőségük lesz erőforrás menedzsmentre is. A CastleStorm érdekessége lesz, hogy a cél, tehát a rombolás érdekében többféle érdekességet fog felvonultatni, így középkori ballisztákat, almagránátokat, háziasított sasokat, de még repülő birkákat is.

A cél, hogy a folyamatosan védekező ellenféltől elraboljuk zászlaját és elpusztítsuk kastélyát. Az érdekes koncepciót valószínűleg a PC-vel, Xbox 360-nal, PlayStation 3-mal, Nintendo 3DS-sel és egyéb mobilkészülékekkel rendelkező fanatikusok élhetik majd át.
CastleStorm név alatt.'>
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 27 napja

Nem egy crísis de tök jópofamosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 27 napja

Jó lesz

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 27 napja

Repülő birkáááák, neeeeee!!! röhögő smiley

válasz erre
CastleStorm
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja