Casey Hudson visszatér, Aaryn Flynn viszont távozik a Bioware-től

2017. július 19.
3.2331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bioware csapatának rövid időn belül sikerült mosolyt és szomorúságot is csalnia az arcunkra, hiszen egy olyan bejelentést tettek nemrégiben, ami tipikus esete annak, amikor az egyik szemünk sír, a másik pedig nevet.

A kompánia ugyanis bejelentette, hogy Casey Hudson hamarosan visszatér a Bioware élére, és vezető menedzserként egyengeti majd a stúdió, valamint az egyes projektek ügyét, ami hatalmas hír annak fényében, hogy három évvel ezelőtt lépett le a stúdiótól azért, hogy a HoloLens projekten dolgozzon a Microsoftnak, ahol ezek szerint nem jöttek be a számításai.

Eddig a pontig felhőtlen is lenne az örömünk, ellenben a Bioware egy blogbejegyzésben rögtön bejelentette, hogy a korábbi vezető menedzser, avagy Aaryn Flynn ezzel párhuzamosan távozik a stúdiótól, ami azért megdöbbentő, mert 17 éve, az egyetem elvégzése óta része a csapatnak, és olyan legendákon dolgozott, mint a Neverwinter Nights vagy a KOTOR.

Hogy Aaryn távozásának köze van-e Casey visszatéréséhez, arról nem szólt a fáma, de mivel elég gyorsan és váratlanul történt mindez, nem lennénk meglepve...
2 hozzászólás

totyak

1 éve, 7 hónapja és 19 napja

Direktor írta:
Időnként váltani kell, mert az ember beleun abba amit csinál, akkor is ha az sikeres.
No igen, 7 évet mondanak váltásra az okosok, hát ő egy tízessel meghaladta. Amúgy nem hiszem, hogy azért megy el, mert Hudson visszajön, inkább azért jön vissza Hudson, mert ő elmegy. Tehát nem hiszem, hogy hatalmi harc, vagy vita miatt lenne az egész.

válasz erre

Direktor

1 éve, 7 hónapja és 19 napja

Időnként váltani kell, mert az ember beleun abba amit csinál, akkor is ha az sikeres.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljaManiac profiljaHellblade profiljaMarduk profiljaWickedSick profiljaM.O.R.P.H. profiljagery1113 profilja