Carribbean címmel készít szerepjátékot a Snowbird Games

2012. július 03.
1.5731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Carribbean címmel jelentette be legújabb alkotását a Mound & Blade: With Fire and Sword kiegészítővel nevet szerzett Snowbird Games, akik nem titkoltan az említett alkotásban megismert mechanizmust szeretnék felhasználni legújabb videojátékuk esetében, amely koncepcióját tekintve a kalózok aranykorába kívánja visszarepíteni a fanatikusokat.

A maximális szabadságot, ezáltal sandbox játékmenetet kínáló RPG betöltésével a játékosok igazi kalózéletstílust folytathatnak, méghozzá azokkal a klisékkel és sztereotípiákkal karöltve, mint amelyek manapság megvannak bennünk a kalózokkal kapcsolatban.

A PC-exkluzív Carribbean egyébiránt valamikor szeptember magasságában fog felkerülni a boltok polcaira és a jellegzetes karibi atmoszféra mellett óriási hangsúlyt fektet majd az egyszerűen levezényelhető tengeri ütközetekre és a valós idejű harcokra is, de lesz menedzsment és kosztümizációs lehetőség is, amely hajónk legénységére érvényes leginkább.

A komplex ostromrendszernek köszönhetően a játékosoknak lehetőségük lesz kikötőket és városokat lerohanniuk, az NPC-k között pedig a történelemben valóban élt és létezett embereket fogunk találni. Ha mindez nem lenne elég, a Carribbean még többjátékos módot is tartalmazni fog!
Carribbean címmel jelentette be legújabb alkotását a Mound & Blade: With Fire and Sword kiegészítővel nevet szerzett Snowbird Games, akik nem titkoltan az említett alkotásban megismert mechanizmust szeretnék felhasználni legújabb videojátékuk esetében, amely koncepcióját tekintve a kalózok aranykorába kívánja visszarepíteni a fanatikusokat.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 23 napja

Jól hangzik!

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 23 napja

Multi miatt nagyon üthet!

válasz erre
Carribbean
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja