Capcom klasszikusok érkeznek jövőre Live-ra és PSN-re

2009. november 26.
2.5131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Azok a kilencvenes évek! A rengeteg oldalra scrollozós verekedős játék, a 2D-s grafika, a nyolc bites hangok! Ha valakit szintén elfogott a nosztalgia, az igazán örülni fog a hírnek, hiszen a Capcom bejelentette, hogy két, a verekedős játékok hőskorának legjobb alkotását kívánják megjelentetni Xbox Live-on és Playstation Networkon.

Ebből az egyik, a Magic Sword kevésbé ismert nálunk, ám a másik névtől minden jobb érzésű ember szemébe könny szökik: Igen, ez a Final Fight. Cody és Haggar jövő évben verekedi be magát a Varázserejű Kardokkal egyetemben a két konzol online szolgáltatásai közé.

A Final Fight és a Magic Sword ugyanis egy csomagban jelenik meg, Final Fight: Double Impact néven. A Capcom Super Street Fighter 2 HD Remix-ével ellentétben a két alkotás "csupán" nagyfelbontásban érkezik, nem rajzolják újra az egészet, hanem eredeti formájukban pompáznak majd a konzolokon. Újdonság az online játék lehetősége, valamint a Leaderboards funkció, aminek segítségével bebizonyíthatjuk megszállottságunkat a világnak. Pontos megjelenési dátumról nem nyilatkoztak még a Capcom emberei, de sejtésünk szerint nem kell sokat várni az utolsó küzdelemre.
2 hozzászólás

Yoyo

15 éve, 7 hónapja és 21 napja

ja, én is remekül elszórakoztam velük anno. Emulátoron kijátszottuk a cadillacs and dinosaurst, az mekkora volt!

válasz erre

marco

15 éve, 7 hónapja és 21 napja

Örülök ezeknek a remake-eknek. Nekem hiányzik a 10-15 évvel ezelőtti egyszerűség.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja