Capcom: Elhalasztva az összes nagy költségvetésű játék

2009. december 22.
2.5311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Szomorú hír érkezett japánból, a Capcom ugyanis egy nyilatkozatban azt közölte, hogy az összes nagyobb játékukat elcsúsztatják.

Aki abban reménykedett, hogy a jövő év első felében milliónyi zombit ölhet meg különféle eszközökkel a Dead Rising 2-ben, vagy éppen három barátjával kooperálhat egy idegen bolygón a Lost Planet 2-ben, az most keressen egy kényelmesebb fotelt vagy széket, és üljön le. Lélegezzen lassan ki-be, számoljon el tízig, majd olvassa el az alábbi sorokat.

A Capcom úgy döntött, hogy négy játékot tolnak át a 2010/2011-es évre, ami igencsak meglepő, hiszen látszólag jól haladnak a fejlesztéssel. A döntés nem is a fejlesztés nehézségei miatt született, hanem anyagi indok lappang a háttérben. A közlemény szerint a Dead Rising 2, a Lost Planet 2, a Super Street Fighter IV, valamint a Monster Hunter legújabb részének amerikai megjelenése a 2010 Április 10.-én kezdődő periódusban várható, de egyes előrejelzések szerint mind a négy játék 2011-ben fog csak megjelenni. Az indokok között a következők szerepelnek: el akarják kerülni az egyéb nagy nevekkel való versenyzést, szeretnék, ha játékaik maximális bevételt hoznának, valamint a felhozatalukat ki akarják terjeszteni a 2011-es évre is. Reméljük, a spekulálások tévesek, és legalább 1-2 nagyobb név megjelenik a következő évben.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profilja