Call of Juarez: Bound in Blood: Megérkezett a kipróbálható verzió

2009. augusztus 13.
1.8511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Call Of Juarez előzményét feldolgozó Bound in Blood már nem tegnap jelent meg, mégis talán sokan a kipróbálásig sem jutottak el vele, aminek egy nagyon egyszerű oka volt, nem érkezett hozzá kipróbálható verzió.

Ez az átmeneti probléma viszont a mai napon orvoslásra került, hiszen az illetékesek úgy gondolták, itt az ideje annak, hogy egy demót hozzanak napvilágra legújabb gyöngyszemükről, amely természetesen ingyen letölthető, használható.

Ha szeretnél bővebb információt megtudni magáról a játékról, akkor Játékőrület rovatunkban találhatsz róla egy pár ezer karakteres tesztet, de ha néhány szóban szeretnéd megtudni, hogy miről is szól a játék, akkor jól figyelj. Adott a két McCall testvér, akik jóban rosszban együtt vannak, segítik egymást, és épp az amerikai polgárháború kellős közepén harcolnak. Majd gondolnak egyet, lelépnek a seregből, és személyes indíttatásból nekivágnak a vadnyugatnak.

Az igazi kalandok csak itt kezdődnek, lesz párbajozás, lovas üldözés, és minden olyan dolog meg fog elevenedni a képernyőkön, amit a western filmekből és könyvekből láttunk, elolvastunk, elképzeltünk. Ha megveszekedett vadnyugat rajongó vagy, akkor semmiképpen se hagyd ki a műfaj egyik kiválóságának kipróbálását, most itt a lehetőség rá, ha az alábbi linkre kattintasz, akkor már töltheted is a valamivel több mint 1 GB méretű demonstrációt. Vigyázat, függőséget okoz!

Call Of Juarez: Bound In Blood
nincs még hozzászólás

Call Of Juarez: Bound In Blood
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profilja