Call Of Duty: World At War: Túl a tizenegy millión

2009. június 16.
1.9131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Treyarch és Activision legfrissebb jelentése szerint a Call of Duty: World at War hatalmas népszerűségnek örvendett világszerte, ennek alátámasztására elárulták, hogy globálisan tizenegymillió kópiát értékesítettek a háborús first person shooter-ből.

A napokban kiderült, hogy az elemzők ugyanennyi eladott kópiával számolnak a Modern Warfare 2 kapcsán is, amely a novemberi nyitány után még idén eléri ugyanezt a kitolt, hatalmas mennyiséget.

A Call of Duty: World at War tavaly novemberben jelent meg több platformon és mostanra már több mint 11 milliós felhasználói bázissal rendelkezik. Az első, két millió alkalommal letöltött Map Pack-et egy második követte a sorban nem rég, azt pedig ezen örömteli bejelentés. Az elemzők növekedő eladásokkal számolnak a sorozat tagjait illetően, ugyanis a célplatformok tulajdonosainak száma is rohamosan növekszik világszerte. Tizenegymillió kópia..., az már valami, szép kör volt ez, gratulálunk! A srácok egyébként nem mulasztották el megköszönni az erős támogatást. Van is miért hálálkodniuk, az egyik legnagyobb online közösséget sikerült összetoborozniuk a játék mögé.
Call of Duty: World at War hatalmas népszerűségnek örvendett világszerte, ennek alátámasztására elárulták, hogy globálisan tizenegymillió kópiát értékesítettek a háborús first person shooter-ből.'>
nincs még hozzászólás

Call of Duty: World at War
7.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja