Call Of Duty: World At War: Megérkezett az 1.3-as sebtapasz

2009. március 06.
2.2841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Call of Duty: World at War esetében nagyon várunk már valamit, méghozzá egy új pályacsomagot, ami sajnos még mindig nem érkezett meg, de hosszú még a március.

Cserébe kaptunk most egy újabb sebtapaszt, a tavalyi év legjobb Második Világháborús FPS játékához, ami apróságokat ugyan, de javít az összkép érdekében. A 62 MB méretű tapasz feltelepítéséhez szükség van az 1.2-es sorszámú javításra is, de aki jártas már ebben a témában, annak ez biztosan nem új információ.

Lássuk milyen apróságokat rejt a patch. Nagy dolgokra ne számítsatok, a legfontosabb szingli módban történő változás a Vista alatti hanghiba orvoslása, illetve volt valami gond a screenshotok mentésével is, hibát többet már itt sem talál a játékos.

Továbbá módosítgatások történtek a multiplayer tekintetében is, többek között rögzítve lesz minden tettünk a tapasz telepítése után, valamint két új parancs érkezett még a sok közé (record, demo), amivel egyszerűbb lesz jeleneteket rögzíteni, valamint visszajátszani.

Nagyjából ezek a legfontosabb változások, ha úgy érzed valamelyikre is szükséged van, kattints rá az alábbi linkre, és töltsd le a javítást.

Call of Duty: World at War - Patch 1.3
Call of Duty: World at War esetében nagyon várunk már valamit, méghozzá egy új pályacsomagot, ami sajnos még mindig nem érkezett meg, de hosszú még a március.'>
nincs még hozzászólás

Call of Duty: World at War
7.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja