Call of Duty: World at War: Itt a második Map Pack

2009. július 20.
1.8501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha valaki a nagy izgalmak és a hétvégi viharok okozta sokk miatt elmulasztotta a Call of Duty: World at War játékhoz érkező legújabb sebtapaszt, annak most jó hírünk van, bepótolhatja.

Az illetékesek ugyanis elhozták nekünk a jól felhizlalt hibajavítást, amely önmagában nem lenne túl érdekes így a játék megjelenése után közel egy évvel, de ha már korábban értesültünk róla, akkor bizony tisztában vagyunk azzal, hogy a konzolosok pénzért megvett második mappa csomagja is a pakk tartalma, méghozzá teljesen ingyen és bérmentve.

Aki tehát egy friss javítást és néhány új pályát várt a Call Of Duty legutolsó második világháborús részéhez, az a hír végén található linkre kattintva letöltheti a közel 1GB méretűre hízott tapaszt. A csomagocska javításokat tartalmazó része tartalmilag kézenfekvő, a Map Pack 2 része viszont nem biztos. Aki még ismeretlenként tekint a jövevényre, annak elég annyit tudnia, hogy három új, sima multiplayer pályát tartalmaz (Banzai, Corrosion, Sup Pens), valamint egy új küzdőteret a zombis játékmódhoz (Shi No Numa), ami mellé egy új fegyver is társulni fog (Wunderwaffe DG-2).

Ha mindezekre úgy érzed, hogy szükséged van, és van egy egész gigabyte szabad hely a merevlemezeden, akkor kattints az alábbi linkre, és töltsd le az 1.5-ös frissítést.

Call of Duty: World at War Patch 1.5
Call of Duty: World at War játékhoz érkező legújabb sebtapaszt, annak most jó hírünk van, bepótolhatja.'>
nincs még hozzászólás

Call of Duty: World at War
7.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja