Call Of Duty: World At War: Debut Trailer - Vágatlan Verzió

2008. június 21.
5.3081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Erre sem kellett sokat várnunk, megérkezett a nagysikerű First Person Shooter sorozat készülő folytatásának első mozgóképes megnyilvánulása.

A Call Of Duty 5: World At War újfent a második világháború borzalmait tárja elénk, megdöbbentő életszerűséggel. A játékot ismét a Treyarch fejleszti, ahogyan a harmadik felvonást is, így a negyedik részt hegesztő Infinity Ward most megpihenhet, esetleg újabb címet hozhat tető alá.

A Treyarch 24 hónapos termelési ciklusokkal dolgozik, ezért a nyomás jóval kisebb rajtuk, mintha egy éves periódusokkal kellene számolniuk, de sokat is fogunk várni a címtől, nem vitás. A Call Of Duty 5: World At War az Infinity Ward, Call Of Duty 4: Modern Warefare felturbózott grafikus motorját fogja felhasználni, a vizuális körítés tehát várhatóan rendben lesz, bár mint azt tudjuk, a negyedik felvonás ugyan eleve next-gen gépekre lett optimalizálva, mégsem tudta kihasználni a 720p-s felbontást.

A környezetünk a korábbinál nagyobb mértékben lesz pusztítható, valamint most először a sorozat történetében, úszva is tudunk majd helyet változtatni. A hadszíntér ezúttal a Csendes Óceáni térség lesz, ahol erdők és folyékony közegek könnyítik/nehezítik a térnyerést, a küldetések sikeres kivitelezését. A játékot PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Nintendo Wii-re és PC-re fejlesztik, konkrét megjelenési dátum egyelőre nincs. Sikeresen begyűjtöttük a produktum első bemutatkozó videóját, vágatlan, teljes terjedelmű változatban. Enjoy!

#tv#
3 hozzászólás

Hori a (hun)

15 éve, 8 hónapja és 3 napja

Sziasztok!
Mostanra már megjelent és az elején naon bejött, de mostmár nem. A multiját szeretném kipróbálni, csak nem találok hozzá crack-et. Valaki segítene?
(ha még itt vagytok)

válasz erre

Vendég

16 éve, 9 hónapja és 3 napja

gagyi a játéknyelvnyújtó smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 1 hónapja és 24 napja

Imádom a Call of Duty-t...alig várom ezt is hogy kiadjákröhögő smiley!!! AJÁNLANI TUDOM AZ ÖSSZES FEJEZETÉT A JÁTÉKNAKröhögő smileymenő smiley
forever

válasz erre
Call of Duty: World at War
7.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja