Call of Duty: World at War: Befutott az 1.6-os patch

2009. szeptember 19.
4.2321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Előző vasárnap a boldogságtól pillangó szárnyakon repdesve suttogta el a Treyarch community managere a hivatalos fórumon, hogy a mostani héten végre lehetősége lesz a PC-s tábornak 1.6-os verziószámúra duzzasztani a hőn szeretett Call of Duty: World at Wart.

Már akkor is megemlítettük, hogy az úriember a pontos napot nem közölte a jónéppel, és ezzel ügyesen elérte, hogy a rajongók kiirthatatlan izgalomban próbálták átvészelni az elmúlt időszakot. A többségnek szerencsére komolyabb egészségkárosodás nélkül sikerült abszolválni az első pillanatra megoldhatatlannak tűnő missziót, jutalmul pedig fellélegezve vethetik rá magukat mindarra a jóságra, amelyet a lelkes fejlesztők terítettek eléjük az asztalkára.

Ugyanis nem csak szimpla foltozgatásról van szó, hanem a konzolokon nagy sikerrel árusított Map Pack 3 is helyet kapott a csomagban, amely 3 új multiplayer pályát - Battery, Breach, Revolution - csap hozzá az eddigi felhozatalhoz. Bónuszként pedig a közkedvelt zombis játékmódot is megtoldották egy új térképpel, amely lehetővé teszi, hogy egy náci gyárban akasszuk össze a mordályainkat a vánszorgó élőhalottak hordáival. Mindehhez hozzájön még számtalan kisebb-nagyobb hiba javítása - ha már egy patchről van szerencsénk beszélni - így nem is csoda, hogy meglehetősen kövérkés lett a végeredmény. Számokban kifejezve mindez azt jelenti, hogy 1,21 GB-nyi helyet kell felszabadítanunk, ha merevlemezünkön kívánjuk tudni az 1.6-os segélycsomag telepítőjét. Természetesen a link sem maradhat ki a hírből, itt rejtőzik.
Call of Duty: World at Wart.'>
nincs még hozzászólás

Call of Duty: World at War
7.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja