Call Of Duty: Modern Warfare 2: Irreális elvárások, vagy bejön a kitűzött rekord?

2009. április 02.
3.6051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Call Of Duty sorozat a második világháború eseményeinek megjátékosításával tett szert népszerűségére, majd a Modern Warefare-rel egy olyan korba, ezzel együtt virtuális hadviselésbe léptek a készítők, amely példa nélküli volt széria addigi történelmében.

Utólag már látjuk a számokat, bejött a kockázatosnak vélt vállalkozás, az első rész best seller lett, a folytatáson pedig már szorgos kezek munkálkodnak. Mit vár az Activision az újabb modern háborútól?

Nem keveset. Gyakorlatilag az első helyre szeretnék vésni a Modern Warfare 2-t a minden idők legsikeresebb játékainak listáján. Mind ők, mind pedig mi, felhasználók tisztán látjuk azt, hogy a franchise népszerűsége évről-évre, epizódról-epizódra nő, érzésük szerint pedig az idén érkező felvonással jön el az a pont a sorozat életében, amikor annak legfrissebb felvonása egész egyszerűen a játéktörténelem legnagyobb példányszámban eladott címévé avanzsál.

A nagyra törő tervek közül ez volt a keményebb dió, az év legjobb játéka díjra is pályáznak, mondhatni, valahol már most isznak Maci Laci és népes rokonsága selymes bundájára. Mit is mondhatnánk, vigyék véghez, váljanak valóra irreálisnak tűnő számításaik. Amitől ők gazdagabbak, attól mi szegényebbek leszünk, de bízunk abban, hogy elégedetten nyüstöljük hónapokon át a novemberben érkező, második Modern Warfare epizódot is. Ámen!
2 hozzászólás

Lac

16 éve, 3 hónapja és 14 napja

Szintén. Nekem sokkal jobban bejött a 4, mint a VH-s részek (pedig azokat is csippantottam)röhögő smiley

válasz erre

Ryo san

16 éve, 3 hónapja és 14 napja

Ha csak annyit kapok tőle mint az előző résztől már elégedett leszek.

válasz erre
Call of Duty: Modern Warfare 2
3.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profiljaBotyi profiljarDAVE profilja