Call Of Duty 5: World At War

2008. június 09.
9.7831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Activision jelezte, hogy a hatalmas sikereket zsebelt First Person Shooter sorozatuk legújabb, termelésben lévő darabját június közepe-vége tájékán kívánja felfedni.

Korábban foglalkoztunk néhány keringő szóbeszéddel, melyek azt állították, hogy a brand, a negyedik felvonás modernkori kitérője után visszatér a második világháború érájába. Nos, úgy tűnik, hogy szép lassan beigazolódnak a híresztelések és az eljövendő ötödik epizódban ismét a nácikkal nézünk majd farkasszemet.

A játéknak bizonyos források szerint már hivatalos címe is van: Call of Duty 5: World At War. A történet a Csendes Óceáni hadszíntérre kalauzolja a háborúzni vágyókat, hogy ismét kivegyük a részünket egy darabka történelemből. A világ egyik legtöbb halálos áldozatát követelő, globális háborúban kell újfent helyt állnunk a világ leigázására törekvő német hatalommal és csatlósaival szemben. Az Activision a Call of Duty 4: Modern Warfare elsöprő sikerei ellenére sem kívánja tovább erőltetni a jelenkori hadviselést, inkább visszatér a jól bevált alapokhoz.

Hivatalos bejelentés mostanáig nem történt, az óriás kiadó ígéretei szerint már az sem várat magára sokáig, folyó hó közepén, legkésőbb végén felfedik az anyagot, akkor a jelenleginél jóval több információval tudunk ismét jelentkezni. A hivatalos címet ma reggel a brit GamesTM fedte fel, további részletekkel egyetemben.

Röviden a jelenleg ismert információk, a fentebb említett publikációra hivatkozva: A sorozatban először várható kooperációs játékmód, továbbá osztag és jármű alapú elemek a multiplayer módazatban. A Nintendo Wii-s kivetülést egy elszeparált csapat pofozgatja a Treyarch-on belül és jelentés érkezett a Wii Zapper támogatásról is. A játék a Call of Duty 4 grafikus engine-jét fogja használni minden platformon. Hogy mi fog ebből kisülni, azt hamarosan elárulja nekünk az Activision. Izgatottan várjuk.
6 hozzászólás

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 8 napja

FutuRetrO írta:
Akkor kérlek, hogy ezt az erre alkalmas topic-ban kérdezd meg újra.
pls irja már le valaki nem találom sehol elöre is köszönöm

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 8 napja

Vendég írta:
ki tudja a kódját
kéne
nekem a cod5 cd key kódja kénne pls irja már le vlk köszy

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 4 napja

tök jó cod

válasz erre

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 15 napja

kafa

válasz erre

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 12 napja

ki tudja a kódját
kéne

válasz erre

FutuRetrO

13 éve, 2 hónapja és 23 napja

_FORUM_TOROLT_HOZZASZOLAS
Akkor kérlek, hogy ezt az erre alkalmas topic-ban kérdezd meg újra.

válasz erre
Call of Duty
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja