Call Of Duty 5: Új trailer érkezik az Xbox LIVE-ra

2008. június 17.
4.4441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A hihetetlenül népszerű FPS játék ötödik installációja már javában készülget, amely a modern hadviseléses kitérője után ismét a második világháború érájába repíti a játékosokat.

Már tudjuk korábbról, hogy a végleges alcíme World At War lesz, ami annyit tesz: Háborúban A Világ. Prezentációs anyagok szűkében állunk egyelőre, ám sikerült három jó minőségű screenshot-ot begyűjtenünk, amelyet egy bemutatkozó trailer is követ majd hamarosan.

A Microsoft bejelentette, hogy a Call of Duty 5: World At War hamarosan bemutatkozik egy exkluzív trailer-rel, amelyet kizárólag az Xbox LIVE Marketplace felületéről lehet majd leszipkázni. Ennél többet nem voltak hajlandóak elárulni a redmondiak, azt viszont már tudjuk, hogy a videó június 21.-én és 22.-én lesz hozzáférhető, ezért nem árt ha fejben tartjátok.

Konkrét megjelenési dátum továbbra sincs. Érkezett viszont három darab, végre jó minőségű screenshot a játékból, amelyekre már gondolom sokan vártatok. Az első komolyabb bepillantás lehetősége tehát adott, a videót pedig a jövő hét folyamán, a fentebb említett időben lehet letölteni majd, valószínűleg HD minőségben, de ezen feltételezés nem nyert megerősítést. További információkért maradjatok velünk.


Call Of Duty 5: Új trailer érkezik az Xbox LIVE-ra - 2. kép


Call Of Duty 5: Új trailer érkezik az Xbox LIVE-ra - 3. kép


Call Of Duty 5: Új trailer érkezik az Xbox LIVE-ra - 4. kép

nincs még hozzászólás

Call of Duty
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaKisember001 profiljaDav2377 profilja