Call Of Duty 4: Elsöprő sikerek

2008. április 18.
2.7541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az NPD adatai alapján hivatalosan is megerősítést nyert, hogy a Call of Duty 4: Modern Warfare mostanra több mint 9 millió példányszámban talált gazdára világviszonylatban.

Ez már önmagában is eget rengető teljesítmény, pedig bőven van mivel büszkélkednie ezen kívül is. Ki hitte volna, hogy a második világháborúból a modern hadviselés színterére tévedve is ekkora népszerűségnek örvend majd. Voltak apró ketelyeink, de belátjuk, tévedtünk.

A Variety Map Pack már elstartolt az Xbox LIVE-on, melyet később követ majd a PlayStation 3-as társa is. Itt is megjegyeznénk egy bődületes számot. Az Xbox 360 Variety Map Pack-et több mint 1 millióan töltötték le a bemutatkozását követő 9 napban, ami szintén irdatlan nagy szám, tekintve, hogy másfél hét alatt sikerült összehoznia.

Ha pedig már ilyen óriási számokat teszünk közzé, illendő megemlíteni, hogy a játék megjelenése óta több mint 30 millió órát töltött el az Xbox LIVE community a játékkal, amely időtartam természetesen csak az online szekcióra vonatkozik. Elképesztő.

Az Xbox LIVE felületéről 800 Microsoft pontért tölthető a Variety Map Pack, a PlayStation Store-ról pedig április 24.-étől szipkázható a kiegészítő pályacsomag az amerikai online játékpiacról, mindössze 10$-ért. A PAL régiós PlayStation Store-on várhatóan május 4.-én mutatkozik be a DLC.

Korábbi kapcsolódó cikkeink:

Call of Duty 4: Multiplayer Map Pack érkezik
Call of Duty 4: Datálva a Variety Map Pack
Call of Duty 4: Variety Map Pack screen-ek
Call of Duty 4: Modern Warfare mostanra több mint 9 millió példányszámban talált gazdára világviszonylatban.'>
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 26 napja

Remek rész lett, de ez a többiről valahogy nem mondható el. Játszottunk vele, mert hűek akarunk maradni a névhez, de visszasírom az előző részeket.

válasz erre
Call of Duty
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja