Call Of Duty 4: Datálva a Variety Map Pack

2008. március 29.
1.7281
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Egy jó hír a konzolos FPS-ek megszállottjainak.

Hamarosan érkezik a korábban még csak pletyka szinten létező Variety Map Pack PlayStation 3-as és Xbox 360-as változata. Ez utóbbi körülbelül három héttel korábban kerül fel a Microsoft online játékpiacára, a LIVE-ra. A Sony-s kivetülés tehát késni fog, de nem vészesen számottevő az elmaradása, tudtuk meg az Infinity Ward Communications and Community Manager direktorától, Robert Bowling-tól.

Az úr elmodnása szerint az Xbox LIVE-ra készült Variety Map Pack már épp a jóváhagyás fázisában pihenget és várja az április első hetében esedékes megjelenését. A PlayStation Store-ra szánt kivetülés három héttel később, április 24.-én lesz élesítve, elérhetővé téve a felhasználók számára. Korábban beszámoltunk róla, hogy milyen lokációk vannak fejlesztés alatt, amelyekről bővebben az alábbi linken olvashatsz.

Call of Duty 4: Multiplayer Map Pack érkezik

Az ismétlés kedvéért elmondjuk, hogy négy darab térképpel gazdagodhatnak azok, akik a megjelenést követően letöltik a Variety Map Pack-et a merevlemezükre. Európai árszabást egyelőre nem közöltek az illetékesek, mint ahogy jelenleg az sem ismert adat, hogy mekkora helyet fog igényelni a bővítmény HDD-nken. Az amerikai árcimke 10 Dolláros felirattal lesz ellátva. Egyelőre ennyit tudunk az érkező kiegészítőről.
nincs még hozzászólás

Call of Duty
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja