Call of Duty: Black Ops: Zombik futkároznak már a játék teaser oldalán is

2010. szeptember 29.
2.1081
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Éppen a minap adtuk hírül nektek, hogy a játékok kézikönyveit gyártó BradyGames napvilágra hozta, hogy a Call of Duty: Black Ops betöltését követően nem csak izgalmas kampányban, kooperatív mókában és egyéb érdekességekben lehet részünk, hanem egy kisebb zombiinvázióban is, mint arra a World at War náci élőhalottjait követően már számítani lehetett.

A hír természetesen továbbra is csak pletyka szinten létezett, azonban a mai nap reggelén elindult egy a játékhoz kapcsolt hivatalos teaser oldal, ami elég árulkodó lehet a témában.

A honlapon ugyanis egy kis várakozást követően néhány biztonsági kamera képernyője tárul elénk, amelyeken nem különleges alakulatok, nem vietnami veteránok, hanem zombik futkároznak, természetesen sajátos sebességükkel. Ugyan nem nácik - legalábbis nem öltöznek úgy -, de, hogy élőhalottak, ahhoz aligha férhetne egy szemernyi kétség. Ha magad is szeretnéd szemügyre venni a felettébb érdekes teaser oldalt, akkor IDE kattintva megteheted. Talán tényleg visszatérnek a zombik a Black Ops betöltését követően is?
Call of Duty: Black Ops betöltését követően nem csak izgalmas kampányban, kooperatív mókában és egyéb érdekességekben lehet részünk, hanem egy kisebb zombiinvázióban is, mint arra a World at War náci élőhalottjait követően már számítani lehetett.'>
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 8 hónapja és 1 napja

Tudtam én, nem is vitás, hogy zombi invázió közeleg.

válasz erre
Call of Duty
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja