Call of Duty: Black Ops: Pénteken érkezik PC-re a First Strike DLC

2011. március 22.
2.0401
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
PC-s játékosok ebben a pillanatban már megkezdhetik az örömujjongást, történt ugyanis, hogy a konzolos exkluzivitást követően végre befutott a hivatalos bejelentés, miszerint pénteken már PC-re is napvilágot lát a Call of Duty: Black Ops első letölthető tartalma, avagy a First Strike DLC.

Minderről a Treyarch közösségért felelős vezetője, Josh Olin számolt be a nagyvilág számára egy rövidke Twitter bejegyzést követően.

A csipogás így hangzott: "PC fanatikusok: #CODBlackOps # A FirstStrike március 25-én fog megérkezni PC-re! A mai naptól előrendelhető a Steam-ről." A kizárólag "új" pályákat tartalmazó csomagocska még előző hónapban jelent meg Xbox Live-on és egy kicsit később PlayStation Network-ön is. A megjelenések közötti különbségek az Activision és a Microsoft korábban kötött megállapodásának köszönhetők, miszerint első ízben Xbox 360-ra kell megérkezni minden bővítménynek, aztán jöhet a többi platform. Ennek köszönhető, hogy csak péntektől lesz elérhető PC-re a First Strike DLC.
Call of Duty: Black Ops első letölthető tartalma, avagy a First Strike DLC.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 18 napja

Egyelőre nem tudok elképzelni olyan DLC-t, amiért érdemes fizetni. A kizárólag pályákat tartalmazó DLC-ért meg főleg nem.

válasz erre
Call of Duty
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja