Call of Duty: Black Ops: A Treyarch nem fél bemutatni a háború brutalitását

2010. augusztus 27.
2.8591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A legtöbben talán emlékeztek arra a néha már-már ironikus botrányra, ami a Call of Duty: Modern Warfare 2 egyik pályája körül alakult ki.

Az említett szakaszon a kritikusok szerint felesleges brutalitást használt az Infinity Ward, amikor fegyvertelen civilek tömegeit kellett lemészárolnunk egy repülőtéren. A rengeteg negatív kritika és felszólalás ellenére azonban a Treyarch brigádját mindez nem érdekli, ők ugyanis nem félnek megmutatni a játékosoknak a háború igazi borzalmait.

Minderről a csapat kommunikációért felelős menedzsere, avagy Josh Olin nyilatkozott a Gamerzines brigádjának, aki elmondta továbbá, hogy a Black Ops egy érett, realizmuson alapuló játék, ami megköveteli, hogy a háború is valószerűen legyen lemintázva. Persze ez még nem azt jelenti, hogy öncélú vérfürdőt rendeznének valamelyik pályán, de ha brutalitásról van szó, akkor a Black Ops is lesz olyan jó, mint a Modern Warfare 2 volt. Mindennek bizonyítására már nem is kell sokáig várnunk, november 10-én ugyanis végre befut a késztermék, méghozzá PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, PC-ra és DS-re.
Call of Duty: Modern Warfare 2 egyik pályája körül alakult ki.'>
2 hozzászólás

skyman

14 éve, 9 hónapja és 5 napja

Ez benne van a játékba, hozzá tartozik. Pl a counter strike ellen se szolaltak fel, pedig ott tuszokat ölünk megröhögő smiley
Szerintem teljesen beleillik.
November 10 meg már mindjárt itt vanröhögő smiley

válasz erre

Tibit

14 éve, 9 hónapja és 7 napja

Úgy vannak vele, hogy ha már úgyis 18-as karikát kap, kihasználják a lehetőségeket.
Egyrészt igazuk van a játékfejlesztőknek a kritikusokkal kapcsolatban, kit érdekelnek ők, ha a játékosoknak tetszik a "gáme". Kritikára éppen mindig, csak egy kicsit kell odafigyelni, sosem szabad túl komolyan venni.

válasz erre
Call of Duty
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja