Call of Duty: Black Ops: A Direct2Drive napvilágra hozta a minimum rendszerkövetelményeket

2010. október 20.
2.7891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A legújabb Call of Duty epizód megjelenése finoman szólva is itt van már a nyakunkon, így a Treyarch korábbi nyilatkozataira hivatkozva, miszerint a Black Ops egy igazi PC-s cím lesz, talán itt lenne az ideje, hogy a játék hivatalos rendszerkövetelményeit is napvilágra hozzák.

Ehelyett csak síri csend éa hullaszag terjeng a témával kapcsolatban, ám egy digitális disztribúció, név szerint a Direct2Drive úgy döntött nem vár tovább, és biztos forrásokra hivatkozva elsütötte a program minimum gépigényét.

Ezt tanulmányozhatjátok át magatok is a hír végén, ahol feketén-fehéren közöltük nektek a tudomásunkra jutott követelményeket, amelyek enyhén barátira sikerültek, egyedül a processzoréhsége nagyobbacska a játéknak, de sem memóriából, grafikus kártyából pedig pláne nem kér megfizethetetlen darabot. Természetesen vegyük hozzá, hogy ezek csak a minimális követelmények, az ajánlott konfigurációban nem kizárt, hogy már a négymagos processzorok is elkélnek majd. Egyelőre azonban barátkozzatok csak meg a minimum gépigénnyel, íme:

Call of Duty: Black Ops minimum rendszerkövetelmények:

Operációs rendszer: Windows Vista / Windows XP / Windows 7
Processzor: Intel Core2 Duo E6600 vagy AMD Phenom X3 8750 vagy jobb
Memória: 2 GB RAM
HDD: 12 GB szabad hely a merevlemezen
Grafikus kártya: Shader 3.0 vagy jobb, 256 MB V-RAM-mal rendelkező NVIDIA GeForce 8600GT / ATI Radeon X1950 Pro vagy jobb
Hang: DirectX 9.0c kompatibilis
DirectX: 9.0c
6 hozzászólás

DNS

11 éve, 2 hónapja

Hát nem tudom, szerintem ezek azért nem annyira barátságos adatok, ha ez tényleg a minimum. Ahhoz képest, amit mostanában láttam, egyik-másik játéknál ez majdhogynem az ajánlott konfig volt...
Szóval általánosnak egyelőre nem mondanám, bár hamarosan biztos az lesz

válasz erre

Welar

11 éve, 2 hónapja

Azért is jó ez a játék, legalább is az elődje olyan volt, hogy gyengébb grafikai szintel, de a legtöbb gépen simán fut, én kb. 3 különböző felszereltségű gépen láttam futi, és sehol semmi gond. Remélem ez is ilyen lesz.

válasz erre

bentix11

11 éve, 2 hónapja és 1 napja

a francba nem megy el ((((((

válasz erre

kuntakinteee

11 éve, 2 hónapja és 1 napja

pár éve fél évente lehetett gépet cserélnem. Most valahogy az új gémeknek nincs nagy gépigénye.több mint két éves kétmagos amdm-nek meg se kottyannak az újabb gémek sem, pedig vannak már tőle sokkal jobbak. najó a gta miatt beruháztam egy új videókarira annyi volt

válasz erre

totyak

11 éve, 2 hónapja és 1 napja

Tényleg korrekt azigénye. Mai szemmel mérve általánosnak mondható.

válasz erre

Welar

11 éve, 2 hónapja és 1 napja

Ezt a progit tuti megszerzem. Ahogy elnézem a gépigény simán melesz. Az előző részt már végig vittem nem egyszer, és az full grafikán ment gond nélkül akkor gondolom ez is fog menni.

válasz erre
Call of Duty
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

nurbanu profilja