Call Of Duty: Black Ops: A 2010-es esztendő legtöbbször illegálisan letöltött videojátéka

2010. december 29.
2.6051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az elmúlt esztendőben, akárcsak a mögöttünk álló években, a kalózkodás, avagy ismertebb nevén a lopás a videojáték-iparban is újfent aranykorát élte.

Bár nem túl megtisztelő cím az esztendő legtöbbször ellopott alkotásának lenni, valakinek ezt is magára kell vállalnia, és bár nem túl megdöbbentő, idén ezt a "kinevezést" a Call of Duty: Black Ops kapta meg, annak is a PC-s változata, amit 4.2 millió alkalommal töltöttek le világszerte a TorrentFreak adatai szerint.

Ez lazán túltesz a Battlefield: Bad Company 2 közel 4 milliós letöltésén, amit szorosan követ a Mafia II és a Mass Effect 2 is, őket is milliós nagyságrendben lopták el ugyanis a kalózok. Hogy legyen egy kis összehasonlítási alapotok a PC-s és a konzolos letöltések közötti szakadékról, megtudtuk, hogy míg a Black Ops-t PC-re 4.2 millióan töltötték le, addig ez a szám Xbox 360 konzolokra még az egy milliós határt sem lépte túl. A Microsoft konzoljára egyébiránt a Dante's Inferno volt a legtöbbször illegálisan letöltött alkotás, míg Nintendo Wii-re ezt a címet a Super Mario Galaxy 2 érdemelte ki.
1 hozzászólás

skyman

14 éve, 4 hónapja és 21 napja

Azta neki.. Azért az a 4.2 millio nem semmimeglepett smileymeglepett smiley
És csodálkozunk hogy itt tart a pc játék ipar ahol most vanwtf smiley

válasz erre
Call of Duty
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja