Call of Duty WWII: normandiai partraszállás, új kooperatív mód és novemberi megjelenés

2017. április 24.
5.1371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A várakozásoknak megfelelően idő előtt kiszivárgott néhány nagyon fontos részlet a Call of Duty WWII-ről, így csökkent a szerdai nagy bejelentésre tervezett meglepetések száma, hiszen sztoriról, újdonságokról, sőt a megjelenési dátumról is hallottunk már.

Mindez több forrásból, hiszen Daniel Ahmad mellett a Gamespot is hozzáfért egy olyan sajtóanyaghoz, amiből elég sok konkrétum kiderült a második világháborús FPS-ről, így többek között például az is, hogy november 3-án már biztosan megtalálható lesz a boltok polcain.

Ez azonban csak a jéghegy csúcsa! Mint kiderült, a Call of Duty WWII kampányában az európai hadszíntér szinte összes nagy ütközetét újraélhetjük, így a normandiai partraszállás biztosan benne lesz, de mi már látatlanban azt is megmondjuk nektek, hogy szinte biztosan Berlin ostromával ér majd véget az egész sztori.

Ebben azért is vagyunk olyan biztosak, mert a sajtóanyag szerint egy olyan eredeti cselekményt kapunk - érezzétek a szarkazmust -, amelyben egy világuralomra pályázó rend ellen harcolhatunk - nyilván megint a Harmadik Birodalomról van szó ugye -, miközben a kampányban nagy szerepet kap a bajtársiasság, a katonák közti kapcsolat és a többi.

Ezen felül a készítők állítólag a klasszikus Call of Duty játékélményt garantálják nekünk, amihez multiplayer is lesz, így a hagyományos ütközetek mellett egy vadonatúj kooperatív mód, amely teljes egészében új és eredeti történettel büszkélkedhet majd.

A Gamespot szerint egyébiránt a játékhoz béta tesztek is indulnak majd, vagyis a Call of Duty WWII a megjelenés előtt nagy valószínűséggel kipróbálható lesz.Mindezen felül érkezett egy videóüzenet is a Sledgehammer Games egyik alapítójától, aki ebben mond köszönetet a rajongóknak többek között azért, hogy ilyen kitörő lelkesedéssel fogadták az új Call of Duty-t. Itt nézhetitek:


3 hozzászólás

totyak

3 éve, 9 hónapja és 18 napja

Ezeket a csatákat már másik epizódokban, másik játékokban átélhettük, szóval remélem, hogy tudnak mutatni valami újat. Mindenesetre már jobban tetszik az idei cod, mint az előző öt együttvéve.

válasz erre

drift3r91

3 éve, 9 hónapja és 18 napja

Ez a coop már a bo3 ban se tetszett. Én csak annyit mondok, elkéstek. Nehét lesz egy CoD 2 szinvonalat megütni, és nem egy remastered verziót akarok, szal szurkolok, de ha a mostani trendet követik akkor ismét kimarad egy CoD.

válasz erre

Patrik94

3 éve, 9 hónapja és 18 napja

Nagyon pörgetik én pedig nagyon pörgök is!

válasz erre
Call of Duty WWII
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt