Call of Duty WWII: jön a terepszínű PS4 és hónap végén a PC-s nyílt béta

2017. szeptember 15.
5.0211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Activision a Sony közbenjárásával bejelentette, hogy a Call of Duty WWII megjelenésének örömére elkészítenek egy speciális festésű konzolt a kérdéses világháborús FPS-hez, ami olyan jól néz ki, hogy rögtön kettőt is a polcra tennénk belőle.
 

A limitált kiadású bundle csomagban egy 1TB-os HDD-vel ellátott PS4 Slim kap majd helyet, amelynek fedlapja terepszínben, többi része és kontrollere pedig katonazöldben pompázik majd, a játék dobozos változata mellett pedig három DLC, a Divisions Pack, a Nazi Zombies Pack és a Weapon Unlock Token letöltőkódjait is megtaláljuk benne.

Ezen felül a Sledgehammer Games bejelentette, hogy szeptember 29-én indulhat majd el a Call of Duty WWII PC-s nyílt bétája, amelynek jóvoltából minden egyes számítógépes játékos kipróbálhatja majd az alkotás multiplayer módját a Steamen keresztül egészen október 2-ig.

Hogy a bétára mindenki felkészülhessen, a fejlesztők nyilvánosságra hozták a Call of Duty WWII gépigényt, méghozzá a minimumok tükrében, hogy ezzel jelezzék: legalább ilyen gép kell a játék futtatásához.

Call of Duty WWII minimum gépigény:

OS: Windows 7 64-Bit
CPU: Intel Core i3 3225
RAM: 8GB RAM
HDD: 25GB
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce GTX 660 2 GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
DirectX: 11.0

Call of Duty WWII: jön a terepszínű PS4 és hónap végén a PC-s nyílt béta - 2. kép


Call of Duty WWII: jön a terepszínű PS4 és hónap végén a PC-s nyílt béta - 3. kép

3 hozzászólás

drift3r91

3 éve, 10 hónapja és 13 napja

Kár hogy a sony megvette kilóra a CoD ot, exluziv ingame cuccok stb. Kihozhatttak volna még egyedibbet ebből a WWII ps4 ből, ez se ronda de valami cod os dolog lehetett volna rajt.

válasz erre

totyak

3 éve, 10 hónapja és 17 napja

Engem a terepmintás ruháktól is a hányinger kerülget (elnézést a katonáktól, nem ők tehetnek róla) és szerintem ez is borzalom csúnya.

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 10 hónapja és 17 napja

De állatul néz ki!

válasz erre
Call of Duty WWII
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Grifid profilja