Call of Duty: Modern Warfare gamescom 2019 gameplay videó

2019. augusztus 23.
4.0641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy nagyjából 20 perces nyers gameplay videó bukkant fel a Call of Duty: Modern Warfare kapcsán a kölni gamescom expóról, aminek jóvoltából alaposabb ismeretséget köthetünk a játék egyik nagy újdonságával, a 2v2 fős mókával.
Advertisement

A mozgókép azon túl, hogy korábban soha nem látott körülmények között prezentálja ezt az új szabályrendszert, mindezt meglepően csinos körítéssel teszi, hiszen a PC-s változatból lett kivágva az alábbi felvétel, amit egy Nvidia RTX 2080-as grafikus kártyával rendelkező gépen futtattak, méghozzá a Ray Tracing technológia aktiválásával.

Ha megtetszett a látvány, a Call of Duty: Modern Warfare várhatóan október 25-én érkezik, de ha PS4-tulajdonos vagy, akkor most hétvégén már kipróbálhatod az alábbiakban prezentált új játékmód alfa változatát.

Nézd nagyban ezt a videót!



Call of Duty: Modern Warfare kapcsán a kölni gamescom expóról, aminek jóvoltából alaposabb ismeretséget köthetünk a játék egyik nagy újdonságával, a 2v2 fős mókával.'>
2 hozzászólás

Tommy

4 éve, 11 hónapja és 17 napja

Király ez a helyszín!

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 11 hónapja és 17 napja

Nem vagyok a legnagyobb CoD fan, így nem is tudom, változott-e mondjuk grafikailag, de nekem ez nagyon bejön. mosolygó smiley

válasz erre
Call of Duty: Modern Warfare
16.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2019
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja