Call of Duty: Modern Warfare - lesz Battle Pass, csak később

2019. november 08.
4.7111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A manapság oly divatos Battle Pass szisztéma mellett teszi le az Infinity Ward is a voksát, így a Call of Duty: Modern Warfare-ben nem a közutálatnak örvendő loot boxok felbukkanni, hanem a Fortnite által bevezetett bérletes rendszer.

Az eredeti tervekhez mérten azonban később fog debütálni, hiszen az Activision harmadik negyedéves jelentéséből kiderült, hogy decemberben indítják útjára a Battle Pass-t, és ők maguk úgy érzik, hogy jót fog tenni a játéknak ez a fajta megoldás, és a közönség számára is ez a helyes megoldás.

Konkrét dátumot nem közöltek a jelentésben, de nagyobb valószínűséggel rajtol el a hónap elején, mint valamikor a karácsonyi szezonban. Részletek jelen pillanatban nincsenek, várhatóan ezt is az elkövetkezendő hetekben publikálják.
Call of Duty: Modern Warfare-ben nem a közutálatnak örvendő loot boxok felbukkanni, hanem a Fortnite által bevezetett bérletes rendszer.'>
3 hozzászólás

rDAVE

4 éve, 9 hónapja és 25 napja

Talán nem lenne elfogadhatatlan, ha nem évente jönne COD, így viszont gusztustalan lépés a mikrotranzakció és a Battle Pass is.

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 9 hónapja és 26 napja

Fizetős játékba én ezt nem tartom jó ötletnek.

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 9 hónapja és 26 napja

Ez se sokkal jobb. röhögő smiley

válasz erre
Call of Duty: Modern Warfare
16.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaKisember001 profiljamarco profiljatotyak profiljaGargameth profilja