Call of Duty: Modern Warfare - íme mozgás közben a Gunfight, a vadonatúj 2v2 játékmód

2019. július 11.
2.2311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ahogyan azt már ma megszellőztették, megkaptuk az első hivatalos részleteket a Call of Duty: Modern Warfare 2v2 játékmódjából, ami a Gunfight nevet viseli, és bizony egy igen intenzív mókának ígérkezik.

Kis méretű pályákon zajlanak majd az ütközetek, rövid körökkel, a nálunk lévő felszerelés pedig folyamatosan változik minden egyes menet elején. Egy élettel szállnak szembe egy kör keretein belül a játékosok, ergo nincs újraélesztés sem.

Ha 40 másodpercen belül nem történik gyilkosság, változnak a játékszabályok, és megjelenik a pályán egy zászló, amit három másodpercen kerül kell foglalni a győzelem érdekében. Hat pontig megy minden egyes mérkőzés.

Hamarosan teljes körű leleplezést fog kapni a komplett multiplayer szekció, ez augusztus 1-jén lesz esedékes, addig is viszont be kell érnünk a Gunfight prezentációjával:

Nézd nagyban ezt a videót!



Call of Duty: Modern Warfare 2v2 játékmódjából, ami a Gunfight nevet viseli, és bizony egy igen intenzív mókának ígérkezik.'>
3 hozzászólás

Direktor

5 éve, 1 hónapja és 13 napja

Ki ez a két madár a jobb felső sarokban? meglepett smiley Minek kell ilyen nyomikkal videózni? Végleg lehúzhatja a rolót hamarosan a cod ha nem tér észhez.

válasz erre

Gólem

5 éve, 1 hónapja és 14 napja

Ez a videó übergáz.

válasz erre

Hentes

5 éve, 1 hónapja és 14 napja

De ********* idegesítő ez a gyerek. Nézhetetlen.

válasz erre
Call of Duty: Modern Warfare
16.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Tommy profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja