Call of Duty: még a Modern Warfare sem jelent meg, máris a jövő évi epizódról szól a fáma

2019. augusztus 11.
5.1071
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Jelenleg a Call of Duty-rajongók tűkön ülve várják az eddig igazán pazarnak tűnő Modern Warfare-t, ami kvázi egy rebootként fogja felrázni a szériát, ugyanakkor a hype-vonat nem áll meg, máris a jövő évi iterációról szólnak a pletykák.

LongSensation korábban már a Call of Duty: Modern Warfare nevet is idejekorán kiszivárogtatta, így mondhatni megbízható forrásról beszélhetünk, emberünk ugyanis azt állítja, hogy a 2020-as felvonás kapcsán jelenleg két cím van versenyben: az egyik a Call of Duty: Black Ops, a másik pedig a Call of Duty: Black Ops V.

Alapból a tény, hogy előbbi felmerülhet, arra enged következtetni, hogy ismételten egy rebootot kapunk. Korábban már felsejlett, hogy nagy valószínűséggel Black Ops lesz a következő rész, viszont hogy ebből a szériából mit tudnának kikanyarítani egy esetleges újragondolással vagy folytatással, az egyelőre kérdéses.

Elviekben a hidegháború idején fog játszódni, a cselekményt több mint 40 évet ölel fel, a vietnámi és a koreai háborúban egyaránt járni fogunk, és ami hab a tortán - ha minden igaz, még brutálisabb lesz, mint a Call of Duty: Modern Warfare, holott már az idei részről is ódákat zengenek ezen a téren.

4 hozzászólás

Patrik94

10 hónapja, 6 napja

Az ****a hogy ilyen nagy időszakot akarnak felölelni benne!

válasz erre

WarriorAutobot

10 hónapja, 6 napja

Minden évben ez van.

válasz erre

muki

10 hónapja, 6 napja

Ez mindig így van, megvannak a terveik. Csak legyen jó.

válasz erre

Gólem

10 hónapja, 1 hete

Igen jól hangzik, lesz benne tartalom bőven.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sándorkolbász profiljaManiac profiljasmadi1968 profiljaWickedSick profilja