Call of Duty: Infinite Warfare - ugye nem felejtetted el, hogy hétvégén béta?

2016. október 11.
3.3651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha kiment volna a fejünkből, akkor most még talán időben jeleznénk mindenkinek, hogy idén rendhagyó módon a Call of Duty: Infinite Warfare is idő előtt kipróbálható lesz egy béta teszt során, amelynek indulására ráadásul már most hétvégén sor kerülhet.

Hogy egészen pontosak legyünk, a tesztek október 14-én, avagy pénteken indulnak, és egészen október 24-ig tartanak majd, első körben pedig kizárólag a PS4-es tábor vehet részt rajtuk, azok közül is csak az előrendelők, akik három pályát és három játékmódot próbálhatnak ki a végleges változatból.

A bétához aztán október 21-től csatlakozhatnak majd az Xbox One-os rajongók is, akik közül szintén csak az elővásárlók élvezhetik a teszteket, de a PC-s játékosok közül sajnos senki sem részesül ebből a kiváltságból.

Hogy mégis milyen élmények várnak majd ránk a Call of Duty: Infinite Warfare hétvégi bétájában? Nézd meg az alábbi kedvcsinálót, amely éppen erről szól.

Nézd nagyban ezt a videót!



Call of Duty: Infinite Warfare is idő előtt kipróbálható lesz egy béta teszt során, amelynek indulására ráadásul már most hétvégén sor kerülhet.'>
5 hozzászólás

Neurotic

8 éve, 1 hónapja és 7 napja

Én most az összes "divatshooter" iránt elvesztettem az érdeklődésemet. A Bf1 a béta után nem tűnik túl nagy durranásnak, a Titanfall 2-t sem érzem akkora számnak az első részhez képest, hogy na akkor ezt most ide de azonnal. Az új Cod meg jól mutat a marketinganyagokban, de a Ghosts is jónak tűnt és ugyanaz a csapat hegeszti ezt is. Nem is beszélve arról a húzásról, hogy a Modern Warfare remastered kiadásával próbálják lenyomni az emberek torkán.

válasz erre

totyak

8 éve, 1 hónapja és 9 napja

Milyen kár, hogy szombaton is meló lesz (legalább is nekünk biztosan).

válasz erre

muki

8 éve, 1 hónapja és 9 napja

Nagyon várom! mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

8 éve, 1 hónapja és 9 napja

Kegyetlen jó lett ez a hangulatfokozó! meglepett smiley

válasz erre

VaPe

8 éve, 1 hónapja és 10 napja

De nem ám! mosolygó smiley

válasz erre
Call of Duty: Infinite Warfare
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljaKisember001 profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja