Call of Duty: Infinite Warfare - dátumot kapott a Continuum DLC, mozgásban az új zombis móka

2017. április 05.
3.5591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Napra pontos megjelenési dátummal gazdagodott a Call of Duty: Infinite Warfare soron következő pályacsomagja, avagy a Continuum DLC, aminek keretein belül a jól megszokott tartalom várja a kérdéses FPS rajongóit.

A bővítmény várhatóan április 18-án roboghat majd be közénk, és szokás szerint először PS4-re lesz csak elérhető, amit bizonyára egy hónapos csúszással követnek majd a PC-s és Xbox One-os változatok, méghozzá változatlan árral és tartalommal.

A Continuum DLC ugyanis 15 dollárba kerül majd, és négy pályával - Turista, Scrap, Archive és Excess, melyek közül utóbbi a Modern Warfare 2 legendás Rust csataterének újragondolása -, valamint a szokásos zombis mókával bővíti ki az alapokat.

Ez utóbbi a Shaolin Shuffle névre hallgat, és a hetvenes évek New Yorkjába repít vissza minket, avagy egyenesen a diszkó korszakba, így az új karakter, Pam Grier oldalán diszkós zombikat tudunk majd kaszabolni akár négyféle kung fu harci stílusban. Inkább nézzétek meg, miről van szó:

Nézd nagyban ezt a videót!



Call of Duty: Infinite Warfare soron következő pályacsomagja, avagy a Continuum DLC, aminek keretein belül a jól megszokott tartalom várja a kérdéses FPS rajongóit.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 1 napja

Szánalmasan szär. Aki ilyesmit akar tolni, inkább vegye meg a Deadrising-ot, az elejétől végéig erről szól.

válasz erre

Gólem

7 éve, 7 hónapja és 1 napja

Az úgy komoly trailer!!! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre
Call of Duty: Infinite Warfare
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja