Call of Duty: Black Ops 4 - az Activision fantasztikus játékot és jó PC-s portot ígér

2018. május 04.
4.4391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb nagy szavak hangzottak el a Call of Duty: Black Ops 4 kapcsán, a kérdéses FPS hivatalos bemutatója ugyanis bár itt van már a kanyarban, az Activision azonban egy befektetőknek szervezett eseményen nagy ígéreteket tett az alkotásról.

A hírhozó Coddy Johnson volt, aki elmondta, hogy a Call of Duty: Black Ops 4 egy fantasztikus játék lesz, mely hihetetlen élményeket ad majd a közösségnek, amit el is várnak tőlük a rajongók, hiszen mint kiemelte, a Black Ops a legkedveltebb mellékága a Call of Duty-sorozatnak, a több mint 200 millió játékos pedig a legjobbat várja el tőlük.

Johnson elmondta, hogy a játék továbbra is az innovációra épül majd, ezáltal még a legnagyobb rajongók is érzékelni fogják azt a sok-sok új és izgalmas fejlesztést, melyekről hamarosan lerántják majd a leplet, sőt mi több, a Call of Duty: Black Ops 4 esetében a PC-s portra sem kell panaszkodniuk majd a rajongóknak, lévén jelentős erőforrásokat csoportosítottak át azért, hogy a port jól sikerülhessen.

Persze mi is tudjuk jól, hogy a fenti pár sor nem több, mint egyszerű marketingduma, de azért így is izgatottan várjuk május 17-ét, amikor az Activision és a Treyarch formálisan is leleplezik majd a Call of Duty: Black Ops 4-et.
Call of Duty: Black Ops 4 kapcsán, a kérdéses FPS hivatalos bemutatója ugyanis bár itt van már a kanyarban, az Activision azonban egy befektetőknek szervezett eseményen nagy ígéreteket tett az alkotásról.'>
5 hozzászólás

drift3r91

6 éve, 5 hónapja és 21 napja

wwii béta a gépemen: 80fps ultra.
megjelenéskor: 80fps high.
fél évre rá a patchek után: 100fps kopp lowon. erről ennyit. A névvel már nem adjátok el remélem a sok PC huszárnak. én is megyek át ps4 re bill egérrel.

válasz erre

muki

6 éve, 5 hónapja és 21 napja

Szépen hangzik. Meglátjuk mi igaz belőle.

válasz erre

Hentes

6 éve, 5 hónapja és 21 napja

Várjuk ki a végét! mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 5 hónapja és 21 napja

Ámen!

válasz erre

zender

6 éve, 5 hónapja és 21 napja

Minden évben ezt halljuk, kíváncsian várom hogy saját szememmel láthassam. mosolygó smiley

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja