Cabelas Dangerous Hunts 2011: Képek és videó a játékról

2010. augusztus 02.
8.4351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Activision Blizzard nemrég hivatalosan is közzétett néhány képet és egy videót a készülő Cabela's Dangerous Hunts 2011 című vadász szimulátor játékáról.
 

A produktum előreláthatólag idén október 26-án fog megjelenni PC-re, Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, Wii-re és Nintendo DS-re. A program többet nyújt egy átlagos vadász szimulátornál, amely csak a lövöldözésre és a zsákmány megszerzésére van kihegyezve. A szoftver saját történettel rendelkezik, amely Brad Santos tollából származik, ő írta a Tomb Raider: Legacy, a Resistance: Fall of Man és a The Saboteur című termékek sztoriját.

A játék főszereplője Cole Rainsford, aki felkeresi az Afrikában élő, rég nem látott apját, akivel idő közben eltávolodtak egymástól és szeretne vele egy igazi apa-fiú viszonyt kialakítani. Mialatt Afrikában tartózkodik, csatlakozik az apjához és együtt vadásznak azokra a veszélyes állatokra, amelyek a falvak bennszülöttjeinek életét veszélyeztetik. Azonban fordul a kocka és a vadászok űzött vaddá válnak, a túlélésük csupán az ösztöneiken és a szakértelmükön múlik. A készterméken a Cauldron fejlesztőcsapat dolgozik. A Cabelas Dangerous Hunts 2011 tele van izgalmakkal, feszültséggel, drámával és meglepetésekkel, szóval nem mondható monotonnak. A produktum támogatja az új vezeték nélküli Top Shot Elite kontrollert, amely még több élményt nyújt vadászat közben.


Cabelas Dangerous Hunts 2011: Képek és videó a játékról - 2. képCabelas Dangerous Hunts 2011: Képek és videó a játékról - 3. képCabelas Dangerous Hunts 2011: Képek és videó a játékról - 4. képCabelas Dangerous Hunts 2011: Képek és videó a játékról - 5. képCabelas Dangerous Hunts 2011: Képek és videó a játékról - 6. képCabelas Dangerous Hunts 2011: Képek és videó a játékról - 7. képCabelas Dangerous Hunts 2011: Képek és videó a játékról - 8. kép


Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
7 hozzászólás

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 5 napja

nagyon jó a grafika(én szerintem)és az állatok is nagyon jó a vadászat is meg minden.És én azt nem értem hogy mért nem lehet kiadni eredetin pc-n xBox on vagy ps3 an vagy akármin.

válasz erre

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 5 napja

amugy én azt nem értem hogy mért nem látszódik a fegyver a játékban amikor lősz pl mert néztem videókat de nem láttam a fegyvert.

válasz erre

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 7 napja

Sziasztok!
nem tudjátok akkor mért nem találom (pc re a dangerous hunts 2011 -et)?

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 13 napja

pc-re mikor jelnik meg!? mert eddig csak konzolokra van

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja

már marhára várom biztos nagyon cool

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 1 hónapja és 4 napja

[Tiltott felhasználó!]

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 1 hónapja és 4 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja