Burnout Paradise: Mától elérhető a Cagney update Xbox 360-on is

2008. augusztus 04.
1.8041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Criterion Games kiváló, árkád versenyjátéka korábban már megkapta a régen várt, ingyenes Cagney bővítményt PlayStation 3-on, ám az Xbox 360 tulajdonosoknak további heteket kellett várakozniuk érkezésére.

A hétvégéig nem volt bizonyos, hogy mikor fut be a Microsoft-os változat, de a várakozásnak ezennel vége. A Cagney update mától elérhető, letölthető és használatba vehető. A tartalomért fizetni nem kell, ingyenes tehát, akinek megvan a játék, az máris rántsa le magának.

A Burnout Paradise világa átalakul, hangzott el nem is olyan régen a Criterion Games szájából és valóban így is lett. Egyre-másra érkeznek a bővítmények, amelyek nem mellékesen egy fityingünkbe sem kerülnek, mégis rengeteg újabb élménnyel gazdagítanak minket. A PlayStation 3-as Cagney update már jóval korábban befutott, az Xbox 360-as változatra viszont további heteket kellett várni.

Mától viszont ennek vége, hiszen a Burnout Paradise Xbox 360-on is kiteljesedik, további játékmódokkal, autókkal és kihívásokkal. Ez persze még korántsem az utolsó tartalmi tuning, az igazán nagy durranás még csak ezután vár majd ránk. A tervezett Davis és Eastwood elnevezésű update-k hamarosan további, jelentős változásokat hoznak a játékba. Ahogy a fejlesztők mondanák: "Burnout Paradise. Mindig változik."

A teljes tartalomért és további információkért látogassátok meg az alábbi linket.

Burnout Paradise Official Website
1 hozzászólás

richie8

8 éve, 1 hónapja és 15 napja

Végre egy kis vigasz a boxos felhasználóknak is, egyrészt a késésért, másrészt mert boxot választott

válasz erre
Burnout Paradise
1.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt