Burnout Paradise: Csütörtöktől a PlayStation Store-on is

2008. szeptember 23.
1.9561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Criterion Games megtette a maga kis bejelentését, mely szerint a korábban beígért, letölthető Burnout Paradise csütörtöktől válik elérhetővé, a Sony online játékboltjában, a PlayStation Store-on.

A stuff a teljes lemezes tartalmat magában foglalja, tehát egyenértékű lesz a korábbi Blu-ray-es kiadással. A DLC-k ingyenesen tölthetők, ennek értelmében csak az alapjátékért kell kicsengetni a megfelelő összeget. Konkrét árszabásról egyelőre nem tudunk, de bizonyára olcsóbb lesz, mint a diszkes változat, vagy minimum így lenne fair.

A Criterion Games, a játék honlapján készségesen felsorolja, hogy mi vár a gyanútlanul Paradise City-be tévedő driver-ekre. Rengeteg újdonság érkezett, ingyenesen letölthető DLC-k formájában az év eleji kiadása óta, még felsorolni is sok a számtalan tartalmat és a specifikációkat, így inkább elkalauzolunk Titeket oda, ahol ezeket szép sorjában átnyálazhatjátok.

A jövőben megjelenő kiegészítőkről pedig alkalom adtán értekezünk, annak aktualitásakor. Aki eddig vette a bátorságot és le merészelte hagyni a játékpolcáról, az most alaposan gondolja át, hogy helyesen cselekedett-e, hiszen a Burnout Paradise a legkiválóbb árkád autózás a Ridge Racer 7 mellett a konzolon. Kötelező adóbevallást benyújtani, gyerekkori védőoltásokat begyűjteni, az anyósnak virágcsokrot vinni az első jelenésen, ezt viszont nem az megvásárolni.

De, hogy mégis kellő nyomatékot tudjunk kifejteni, nem ajánlott kihagyni, ha szereted a dinamikus szélvészkedést, a gépeden a helye.

Burnout Paradise Official Website
Burnout Paradise csütörtöktől válik elérhetővé, a Sony online játékboltjában, a PlayStation Store-on.'>
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 15 napja

Egy jó árú cédula mellett brutális jó vásárt csinálhat az ember, az ingyenes DLC-kről már nem is beszélve. Ajánlott mosolygó smiley

válasz erre
Burnout Paradise
1.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja