Burnout Paradise: Cops And Robbers DLC: Az első képek

2009. február 10.
3.8231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A hétvégén került bejelentésre a PC-n újdonságnak számító Burnout Paradise első DLC-je, amely tulajdonképpen a harmadik lesz a sorban, de a másik kettő ugye a PC-s verzióban alapból helyet kapott.

Az új letölthető tartalom neve Cops And Robbers lesz, ami már enyhén szólva is ismerős lehet az egyik legnagyobb autós játékból, a Need For Speed-ből, de a Criterion Games minden bizonnyal ismét feldobja valamivel ezt a módozatot is, hogy ne csak a szokványos macska-egér játékkal kedveskedjenek nekünk.

Ha színesíteni is fogják valamivel ennek a remek autós játéknak az első különálló DLC-jét, azt egyenlőre még nem fogják az orrunkra kötni a fejlesztők, ellenben három ízes screenshotot bemutattak a készülő mini-expanzióról, melyen nem is lehetne más, mint száguldás... Végül is erről szól a játék, ha nem tévedek.

Megjelenési dátum és egyéb fontos információ sajnos még nincs a birtokunkban, de amint kézhez kapjuk, azt tudatni fogjuk veletek. Aki hiányolta a rendőröket Paradise City utcáiról, az nézze meg a három képet, hiszen kívánságai hamarosan valóra válnak. Már csak azt kell eldönteni, hogy ki lesz a macska és ki az egér...


Burnout Paradise: Cops And Robbers DLC: Az első képek - 2. kép


Burnout Paradise: Cops And Robbers DLC: Az első képek - 3. kép


Burnout Paradise: Cops And Robbers DLC: Az első képek - 4. kép

1 hozzászólás

Danyek

12 éve, 6 hónapja és 2 napja

hááát van egy olyan érzésem, hogy ez csak egy zsarus marked man lesz... de ne legyen igazam

válasz erre
Burnout Paradise
1.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljarDAVE profiljagery1113 profilja