Burnout Paradise: A héten begördülnek az autólegendák

2009. február 16.
2.1331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Burnout Paradise már bőven elmúlt egy esztendős, ám a Criterion Games folyton tesz annak érdekében, hogy a mai napig aktív beszédtéma legyen.

Azon kívül, hogy az árkád verseny kategóriában mostanáig sem született kiválóbb alkotás, a csapat szorgosan foltozgatja, bővítgeti az alap tartalmat, hol ezzel, hol azzal. Vannak már motorok, éjszakai party, most pedig lesznek híres autócsodák autentikus másai az ezüst vászonról. A héten érkezik a Legendary Cars csomag.

A PlayStation 3 és Xbox 360 kivetülések február 19.-én kapják meg hivatalosan a Legendary Cars Pack-et, amely négy, korábbi filmes sikerek központi gépcsodáit lemajmoló vasat billent a kondérba. Nevezetesen a Jansen 88 Special-t, a Cavalry Bootlegger-t, a Manhattan Spirit-et és a GT Nighthawk-ot.

Az Electronic Arts tulajdonában lévő fejlesztő, a Criterion Games nem villantotta meg a várható árcetlit, viszont annyi már tiszta, hogy a verdákat darabonként és diszkont árú csomagban is letölthetjük majd. A Legendary Cars Pack-et további fizetős tartalmak kísérik majd a sorban, ezekre is visszatérünk, amint fejlemény van.

Knight Rider, Back To The Future, The Ghostbusters, Dukes Of Hazzard..., aszfaltparipák feltankolva, rajtvonalon várják a csütörtöki turbó kilövést. Az említett benzinfalókkal lejjebb, a kapcsolódó cikkek keretben található linken (Burnout Paradise: Újabb leleplezett Legendary verdák) közelebbről is összebarátkozhatsz.
Burnout Paradise már bőven elmúlt egy esztendős, ám a Criterion Games folyton tesz annak érdekében, hogy a mai napig aktív beszédtéma legyen.'>
3 hozzászólás

Vendég

16 éve, 3 hónapja és 17 napja

Ha valaki tud registrácios kodot vagy crack kodot az lécci külgye el nekem penge 707@hotmail.com . kösszi!
menő smiley

válasz erre

FutuRetrO

16 éve, 5 hónapja és 25 napja

Vendég írta:
Ez benne van az Utimate Box-ban?
Nem, ezek elvileg nincsenek benne...

Az Ultimate Box tartalma...

* The original Burnout Paradise
* Codename: Bogart
* Codename: Cagney
* Bikes Pack
* Trophies Pack (csak PS3)
* Party Pack
* Update Pack

válasz erre

Vendég

16 éve, 5 hónapja és 25 napja

Ez benne van az Utimate Box-ban?

válasz erre
Burnout Paradise
1.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profilja